© Broste Copenhagen

Nye organiske former og farver fra Broste Copenhagen

Med fokus på høj kvalitet og deres velkendte nordiske signatur, har Broste Copenhagen endnu en gang kreeret en smuk kollektion.

5. januar 2017 af Christina Krogager Friis

Fokus på minimalistisk design

Siden 1955 har Broste Copenhagen haft sit eksistens beliggende i København, hvor de hvert år udkommer med to skønne kollektioner ­– og dette år er ikke en undtagelse. 

I deres nyeste kollektion, er der sat fokus på at få nye farvekombinationer, som vi kan varme os på i de tidlige forårs- og sommermåneder. Derudover vil det nordiske touch ikke være glemt, da det i år bliver en del af de nye materialer. 

Spejle fra Broste Copenhagen
© Broste Copenhagen

Organiske spejle

Den nye serie af spejle leger med de organiske former og viser, hvordan man med et anderledes og spændende udsnit, kan forme et helt specielt udtryk.  

Lysestager fra Broste Copenhagen
© Broste Copenhagen

Enkelte og stilrene

Selvom de mørke vinteraftener er ved at fortid, skal der stadig være plads til hygge og stearinlys. De fine stager i forskellige metalliske farver vil passe i ethvert hjem uanset stil.

Sofaer fra Broste Copenhagen
© Broste Copenhagen

Indbegrebet af hygge og lækre design

Naturlige materialer og organiske former er kendetegnet ved denne flettede 2-personers sofa. Derudover finder du også det populære flet i en stol og solseng, som ligesom sofaerne, vil pynte smukt inde som ude med diverse puder i alverdens farver.

Lampe fra Broste Copenhagen
© Broste Copenhagen

Oval lampe i flet

Fik vi sagt, at du også kan lyse op med ovale lamper i flet?

Keramik fra Broste Copenhagen
© Broste Copenhagen

Keramik i matchende farver

Den fine keramik vil stå smukt enkeltvis, men også sammen gør de sig godt, da farvekombinationen i den grad skaber en helhed.

Små kroge

Dette smarte garderobestativ kan passe ind i de små hjørne og kroge. 

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...