Nyt plakatkoncept giver dig dobbelt så meget for pengene

Vi elsker at lave om i hjemmet. Derfor er dette nye koncept også lige det, vi har stået og manglet. Er du blevet nysgerrig? Se konceptet her ...

Moodswing
© Moodswing

Plakater og prints fylder efterhånden meget i vores indretning. Både som store gallerivægge, i mindre grupper eller hængende enkeltvis.

Og det giver god mening, at plakaterne fylder så meget i vores indretning; de er nemlig en nem måde at give et rum farve, liv og personlighed på.

Nu er vi stødt på et nyt koncept, som gør plakaterne endnu mere fleksible i forhold til at ændre udtrykket i vores hjem: vendbare plakater.

Det er plakatshoppen Moodswing, der har lanceret det smarte koncept, hvor der er print på begge sider af papiret, og du derfor bare kan vende plakaten, hvis du trænger til nem og hurtig forandring.

Du får altså to plakater for prisen på én, og så sparer du tilmed på klodens ressourcer. Dét er da smart!

Moodswing
© Moodswing
Moodswing vendbare plakater
© Moodswing

Konceptet blev - ligesom mange andre gode idéer - skabt under Corona-nedlukningen.

Susanne Nielsen, der til dagligt er grafisk designer, ønskede at skabe noget unikt og anderledes til hjemmet, men det grundlæggende koncept kom ikke fra hendes faglige erfaring:

– Når mine drenge tegner, bruger de altid begge sider at papiret. Og dér kom jeg til at tænke på, at det jo egentlig er oplagt også at bruge begge sider af papiret, når man trykker plakater. Jeg forstår faktisk ikke, hvorfor der ikke er flere, der gør det, fortæller Susanne.

Det er muligt både at købe allerede trykte plakater eller selv sammensætte kombinationen, så du er sikker på, at begge motiver er nogle, du ønsker at vise frem.

En sidste lille fidus

Hos Moodswing kan du også finde en række mere børnevenlige plakater, som hedder 'dag&nat'.

Her er idéen, at plakaten følger barnets døgnrytme og skal gøre putningen til en leg.

På den ene side af plakaten er det nemlig dag og på den anden nat det samme sted. Og hænges plakaten i plakatliste, kan den nemt og hurtigt vendes om morgenen og aftenen.

Idéen er kommet ud fra et ønske om at skabe en børneplakat, der kan andet end bare at pynte.

– Når det er sovetid, vender barnet plakaten, siger godnat til dyrene på plakaten og måske "puster lyset ud". Den visuelle og tydelige handling hjælper barnet med at forstå, at det nu er tid til at sove, fortæller Susanne.

Vendbare børneplakater
© Moodswing

Moodswing.dk bliver plakaterne først printet, når de er bestilt - på den måde bliver der passet endnu mere på ressourcerne.