Opbevar dit Bolig Magasinet med stil

Den evigt kreative Kristina Dam har skabt et magasinopbevarings-møbel, som en gang for alle løser problemet med, hvordan man skal opbevare de glitrende sider derhjemme.

7. maj 2015 af Lasse Schelbeck

Vi er store magasin-nørder herinde på Bolig Magasinet. Faktisk i en sådan grad, at ingen udenlandsrejse er komplet uden en velvoksen plastikpose fyldt med udenlandske magasiner. Og når man samtidig supplerer op med diverse danske udgivelser hver måned, så er det lige pludselig en ret velvoksen magasinstabel, man løber rundt med derhjemme.

Men det giver unægtelig nogle pladsproblemer, for hvor skal man opbevare den støt stigende bunke derhjemme? Særligt når man gerne vil sørge for at have den nyeste eller mest interessante udgaver ved hånden.

Det har fantastiske Kristina Dam heldigvis en funktionel og æstetisk løsning på. Med sin 'Magazine Holder' har hun simpelthen skabt et møbel, der både kan bruges som et elegant lille sidebord og som samtidig sørger for, at man bare lige skal række hånden ud over sofakant for at få en dosis magasin-inspiration. Skønt!

Se Kristina Dams Magazine Holder hos vores søstersite Designfund.dk lige her. 

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...