Fritz Hansen Objects 2016

Opgrader dit hjem med nye accessories fra Fritz Hansen

Under Salone del Mobile i sidste uge præsenterede Republic of Fritz Hansen en ny serie accessories, kaldet Objects.

19. april 2016 af Camilla Albrechtsen

I sidste uge løb årets største designbegivenhed af stablen. Under messen præsenterer designvirksomhederne deres største og mest opsigtsvækkende nyheder.

I år kunne danske Fritz Hansen lancere Object – accessories til det nordiske hjem.

Det komplette hjem med nordisk strejf og æstetik

I en naturlig fortsættelse af Fritz Hansens stil, håndværk og visioner, rammer den nye serie plet.

Produkterne fra Objects-serien er alle skabt ud fra de samme standarder, kvaliteter og af det stolte gamle håndværk, som Fritz Hansen er verdenskendte for – og her harmonerer det nye flot med det gamle.

'I udviklingen af Objects har vi samarbejdet med danske og internationale designere, som har formået at bygge videre på vores historie. Dette har resulteret i en serie af produkter, som kan få dig til at stoppe op og tænke - og forhåbentlig fascinere dig. Produkterne vil ikke dominere din stue men blot komplementere den ved deres blotte tilstedeværelse. I dag består kollektionen af tolv produkter, men vi vil løbende udvikle den og tilføre nye produkter til hjemmet,' siger Christoffer Back, direktør for Fritz Hansen Objects.

Den danske arkitekt Arne Jacobsen var utrolig produktiv, og igennem sin karriere fik han skabt mange produkter og designs – blandt de mere ukendte er hans tekstiler og mønstrer.

Pudernes mønster er af Arne Jacobsen, og helt utraditionelt, er mønstret vævet sammen - ikke strikket.

Puderne koster omkring 930 kr.

Spejlet som ikke er et (helt) rigtigt spejl. Spejlet er designet af Studio Roso, og er håndlavet af stål. Pladen af stål giver et smukt genskær og hvert enkelt spejl er unikt. Studio Roso er kendt for deres kunstneriske og æstetiske udtryk.

Spejlet koster omkring 4.985 kr.

Tæpperne koster fra omkring 1.750 kr.

Den smukke og enkle Dot Stool er ligeledes af Arne Jacobsens hånd, og blev designet i 1954 sammen med Myren – og faktisk skulle de anses som et sæt.

I dag er Dot tilbage og bliver fremstillet i det fineste læder. Det lille sæde er betrukket af overskudslæder fra de ikoniske stole, Ægget og Svanen – ægte feinschmecker genbrug, og så bliver det i Jacobsen-familien.

Dot Stool koster omkring 1.710 kr.

Spanske Jaime Hayon og Fritz Hansen er som gamle venner, når de er bedst. Jaime Hayon har tidligere leveret gedigent design til Fritz Hansen, som for eksempel Fri og Ro - men denne gang har han bevæget sig ind på nyt territorium. En modernisering af kammerstagen i messing. Med et minimalistisk udtryk og praktisk værdi, kan du nu få en fantastisk lysestage ved Fritz Hansen.

Det fine sidebord er en ældre sag, som igen er blevet vakt til live. Bordet er tegnet af Willumsen og Engholm tilbage i 1958. 

Lysestagerne koster fra omkring 520 kr.

Bordet koster omkring 3.720 kr.

De rå serveringsbakker er lavet af samme materiale, som de verdensberømte stole, Myren og 7'er stolen. Materialet er let bearbejdeligt og kan derfor formes til smukke serveringsbakker og skalstole.

Serveringsbakkerne koster fra omkring 1.300 kr.

Glasvaserne af Jaime Hayon koster fra omkring 915 kr.

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste