Pinterestsøgninger afslører: Nyt sted i boligen vil få meget mere opmærksomhed i 2023

Få stylistens bedste tips til at gå i gang, og få et forspring på tendensen, som du vil få glæde af hver eneste dag - intet mindre!

Pinterest trend 2023
© Styling: Julie Løwenstein, Foto: Anitta Behrendt

Hvert år kommer Pinterest med sine trendforudsigelse for det kommende år.

Ud fra hvilke søgninger, der er steget mest det seneste år, kommer de med deres bud på, hvilke boligtendenser vi vil se mere til i 2023.

Og skal vi tro på det populære medie, så er der en (for mange) overset del af hjemmet, som kommer til at stikke af med opmærksomheden.

For under 'Hjemmefront' spår Pinterest, at det i det nye år er dit indgangsparti, du skal kaste din kærlighed over.

Faktisk har søgningen 'Front hallway décor ideas' haft en stigning på hele 190% i 2022 og 'front door transformation' en stigning på 85%.

Bolig Magasinets stylist, Julie Løwenstein, fortæller, at det ikke er et område, som vi har prioriteret særlig højt på indretningsfronten tidligere.

– Jeg kommer tit ud til folk, hvor der ikke sker så meget, før man træder indenfor. Det skyldes måske, at man har renoveret det ene og det andet, og så er man blevet træt før, man når til hoveddøren. Men det kan virkelig have en god effekt lige at træde et skridt ud af sit hjem og sørge for at skabe en varm velkomst for sig selv og sine gæster, så du får en god følelse, når du kommer hjem.

Nedenfor har vi samlet Julies bedste tips, hvor du kan gøre lidt ekstra ud af indgangspartiet.

En bænk ved siden af døren

Her kan du have noget gran stående om vinteren og friske blomster om sommeren. Det virker afslappende og indbydende.

Planter i krukker

Gå efter planter, der har lidt liv og vildskab over sig, så det ikke virker for "pænt", men i stedet er hyggeligt og afslappende.

Farverig hoveddør

At male døren i en fin farve er en klassiker. Her skal du dog bare være opmærksom på, at du får gjort et godt forarbejde med slibning og valg af maling, så du ikke kommer hjem til en helt afskallet dør tre måneder senere. Det ville være synd!

Lys indgangen op

Tilslut kan du også sætte stilen for hjemmet med en flot lampe, der også kan lyse indgangen op, når det er mørkt.