© Toril Bækmark

Poetiske illustrationer og posters med blomstermotiver

Den danske kunstner og illustrator, Toril Bækmark, er klar med en ny række smukke posters og originale illustrationer med et sanseligt blomsterudtryk.

10. januar 2017 af Mette Knudsen

Ny vandfarvet blomsterkollektion

Kunstneren, Toril Bækmark, har lavet en ny kollektion af illustrationer og posters, som med dekorative blomstermotiver skabt af vandfarver og tuschtegninger, bidrager med en romantisk stemning til hjemmet. 

De sanselige motiver er enkle og grafiske, så de giver fokus til de smukke akvareller, der giver et let og feminint udtryk. 

Art No 75 - Poppy light pink, original illustration, måler 32 x 41, 1995 kr. / poster 650 kr.

© Toril Bækmark

Tuschtegnede blomster i et indigo farveunivers 

En af de store inspirationer til kollektionen er farven indigo, som består af fire monokrome akvareller. Det blålige farvespektrum er udgangspunkt for seks af kunstneres nye værker, hvor kombinationen af de blå nuancer skaber motivet. 

Motiverne er tegnet og malet med inspiration fra klatreplanter og det abstrakte blomstermylder, som lige netop disse planter besidder. 

Art No 68 - Blue Poppy, original illustration måler 24 x 32, 1.250 kr / poster 650 kr.

© Toril Bækmark

Smukke posters og originale illustrationer

Kollektionen byder både på plakater, der i god kvalitet gengiver de originale værkers design, samt originale illustrationer tegnet og malet ud fra akvarellernes bedste egenskaber.

Derudover er tolv af de smukke blomstermotiver samlet i en dekorativ vægkalender, hvor tegningernes form og farver på poetisk vis indikerer årstiden.  

Art No 74 - Flowers, original illustration måler 32 x 41, 1.995 kr. / poster 650 kr

© Toril Bækmark

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste