Så nemt kan du lave din egen glimmervæg

Skab kant og liv i alt fra børneværelset til gangen med den populære boligtrend

Smuk grå glimmervæg
© Primacol

Hvis du før har tyet til farverig maling for at give dine hvide vægge nyt liv, bør du kaste dig over en populær trend: glimmervæggen. Gå all in på shine på dine kedelige kontorvægge, giv gangen en glitrende makeover eller skab glæde i børneværelset.

Primacol har gjort det nemt for dig med et hav af forskellige typer glimmermaling. Vi viser dig her, hvordan du gør.

Til dig der går all in

Hvis du drømmer om en vild forandring og ikke er bange for en wow-effekt, hvorfor så ikke gå hele vejen? Med Primacols dekorative maling, Mystic, kan du skabe en iøjenfaldende glimmervæg med fuld shine-effekt.

Sådan gør du:

Først skal du male din væg to gange med en bundfarve i samme farve som din effektmaling. Efter 12 timer kan du herefter med en blød, flad pensel nemt påføre Mystic-malingen, som er en glimmermaling med tusindvis af partikler, der skinner og glitrer.

Tip: Hvis du ønsker en endnu vildere effekt, skal du blot lægge endnu et lag Mystic-maling tre timer senere.

Smuk grå glimmervæg

Bare rolig, glimmeret sidder fast i malingen og drysser ikke af, når væggen bliver rørt.

© Primacol

Til dig der ønsker glitrende detaljer

Glimmer kan også sagtens bruges som en fin detalje til at give dit rum et cool og anderledes udtryk. Primacols dekorative maling, Let's Shine, er en mere afdæmpet glimmermaling, hvor effekten intensiveres, når lyset falder ind.

Sådan gør du:

I malingbeholderen er der en pakke med sølvglitter. Dette skal blot hældes i og blandes grundigt med malingen, du har valgt, og så er din glimmermaling klar. Herefter skal den påføres vertikalt med en mikrofiber malerulle. Påfør eventuelt et ekstra lag maling efter tre timer, og herefter har du en diskret glitrende væg.

Lyseblå glimmervæg, som du selv kan lave
© Primacol

Til det seje børneværelse

Glimmervæggen er oplagt til at forvandle børneværelset til et legesygt, eventyrligt univers. En rød eller lilla glimmervæg kan nemt skabe rammerne for et fint prinsesseværelse, mens en glimmervæg i mørkere nuancer giver associationer til en smuk og cool himmelvæg. Det kan endda fremkalde tanker omkring et Star Wars-univers, og hvor sejt er det ikke lige?

I øvrigt vil de fleste børn elske at få lov til at vælge farve og være med til at male deres helt egen væg.

Enkel glimmervæg, man selv nemt kan lave til børneværelset
© Primacol

Få lige den væg, du drømmer om

Mystic kommer i otte forskellige farver, mens Let’s Shine kommer i 21 farver, så du kan skabe lige den væg, du ønsker. Let's Shine er netop blevet udvidet med fem nye malinger med smukt og iøjnefaldende guldglimmer. Udover de fine glimmermalinger har Primacol et hav af andre dekorative malinger, som kan forvandle udtrykket i dit hjem – heriblandt betonmaling, klassisk stuk og royal silk.

Se meget mere på Primacols hjemmeside, hvor du kan købe produkterne eller finde din nærmeste forhandler. Du kan også se geniale How to-videoer, så du kan blive guidet helt igennem dit kommende glim(t)rende malerprojekt.