Sådan dækker du et stemningsfuldt efterårsbord

Mørket er så småt over os, hvilket kan skabe grundlag for en smuk borddækning

© Thomas Dahl

Efteråret og de mørkere stunder er over os, hvilket giver anledning til at samle venner og famile til hyggelige middage i sterinlysenes skær.

Vi guider dig her til, hvordan du med Eva Trio Legio Nova kan lade dig inspirere af det stemningsfulde mørke, når du skal dække op til middag dette efterår.

Naturlige kontraster

© Thomas Dahl

Tag udgangspunkt i naturens kontraster og dæk op med elementer, der skaber modspil til hinanden. Start med et stel, der står ud i mørket. Det hvide stel fra Eva Trio Legio Nova med delikate riller på ydersiden har et alsidigt og minimastisk design, som kan bruges til alle anledninger og stilarter. Det hvide porcelæn vil stå smukt frem i den ellers mørke borddækning, hvor du kan bruge farver og nuancer som sort, koksgrå eller mosgrøn.

Tidløse elementer

© Thomas Dahl

Tilføj elementer med et tidløst touch, som giver din borddækning et elegant præg. Fx den nye vase fra Eva Trio Legio Nova, som du kan bruge med utraditionelle blomster, der er nemme at tørre, som tidsler eller eucalyptus grene. Det vil give kontrast til vasens minimalistiske formsprog og fremhæve den på bordet.

Rå detaljer

© Thomas Dahl

For at give det smukke, hvide stel kontrast og modspil kan du bruge varme, rå detaljer og elementer i borddækningen – det skaber også hygge og stemning. Brug lækre hør-servietter og pynt dem med bastbånd og manilamærker i naturlige nuancer. Tilføj rå urtepotter, eventuelt med nordiske krydderurter som skovsyre eller mynte, for at sætte prikken over i'et. Og så må du endelig ikke glemme sterinlysene.