Sådan giver du din indretning wow-effekt med smart glas

Der er mange måder, du kan skabe lækre effekter i din bolig på, men med dette nærmest magiske glas får du både iøjnefaldende effekter og praktiske fleksible løsninger.

Lav endnu federe indretning med smart glas
© Glassolutions

Fremtiden er for alvor rykket ind i vores hjem med smarte køleskabe, selvkørende støvsugere og stemmestyrede gadgets. Men det er kun en lille del af det, der kan opgradere dit hjem til et vaskeægte smart home. For noget så simpelt som glas kan også være med til at højne kvaliteten af dit hjem og skabe en smuk - og smart - effekt i din indretning.

Med intelligent glas fra Glassolutions er det nemlig ikke helt almindelig glas, du får. For med et enkelt klik skifter glasset fra transparent til matteret. På den måde kan glasset skabe en spændende og dynamisk indretning, som kan tilpasses dit øjeblikkelige behov i det enkelte rum.

Lav en glasvæg med smart glas

En glasvæg som rumdeler lader lyset skinne igennem de to rum på smukkeste vis, men skaber samtidig en praktisk og funktionel mulighed for opdeling ved at lade glasset blive mat med blot et enkelt klik på en kontakt.

© Glassolutions

Fleksibelt køkkenværksted

Hvor åbne samtalekøkkener i mange år har været favoritløsningen i de danske hjem, begynder vi lige så stille at opleve, at flere og flere ser fordele i at kunne lukke lidt af ind til køkkenet, så det mere bliver et fokuseret madværksted. Det er en udvikling, der er sket i tråd med, at madprogrammer har fyldt tv-kanalernes sendeflader, og den almindelige dansker har fået øjnene op for surdej, konditorkager, sous vide og andre mere avancerede madlavningskunstner. Med en glasskillevæg, der kan ændres til at være mat og ikke transparent, kan der arbejdes uforstyrret og koncentreret, og det eventuelle rod, der opstår i køkkenet undervejs, forstyrrer ikke oplevelsen og hyggen under måltidet på den anden side af skillevæggen.

Få naturligt lys i dit køkken med smart glas

Vil du beholde det naturlige lys i køkkenet, men lave mad i mere private omgivelse, gør Priva-Lite det muligt at skabe en fleksibel indretning, hvor du kan skifte skillevæggen fra at være transparent til matteret.

© Glassolutions

Samtidig er Priva-Lite også en smart løsning, når det kommer til at udnytte det naturlige lys i hjemmet. Glasset kan fungere som afskærmning mellem køkkenet og spisestuen, men lyset kan stadig flyde ubesværet gennem glasset. Når du har brug for det, har du mulighed for at skabe lidt mere arbejdsro - om du så arbejder ved spisebordet eller i køkkenet – ved at gøre glasset mat. På denne måde kan du helt undgå gardiner eller persienner, der skæmmer udsigten eller din stil.

Brug smartglas til at dele rum op

Rumdeleren i glas kan skabe et soveværelse inspireret af de internationale luksushoteller, der ofte har bygget badeværelse og soveværelse i ét, men med Priva-Lite-løsningen kan du sikre privatlivet og skærme af til badeværelset, når dette føles nødvendigt.

© Glassolutions

Hotelbadeværelse derhjemme

Du kan også lade dig inspirere af internationale luksushoteller, hvor badeafdelingen og soveværelset ofte smelter sammen i én stor åben en suite-løsning og på den måde skabe den luksuriøse stil derhjemme. Hvis du laver skillevæggen med Priva-Lite, giver det dig mulighed for at lukke masser af lys igennem det store velværerum og bevare den åbne rumfornemmelse, mens du samtidig kan skærme af for nysgerrige blikke med bare et enkelt klik.*

Få badeværelse som på hotel med smart glas

Bliver det lidt for åbent med glasvæggen, kan du med Priva-Lite hurtigt lave privat afskærmning med et enkelt klik.

© Glassolutions

Magien med skiftet mellem klar og matteret glas opstår, fordi Priva-Lite er et lamineret og aktivt glas, der indeholder krystaller. Ved hjælp af elektrisk strøm ensretter krystallerne sig, og dermed skifter glasset fra matteret til transparent, uden at lysindfaldet påvirkes. Du kan læse meget mere om Priva-Lite her, hvor du også kan se et stort udvalg af flere glas- og vinduesløsninger fra Glassolutions samt finde din nærmeste forhandler.

*Det anbefales ikke at anvende Priva-Lite som brusekabine