Sådan ser det perfekte hjem ud ifølge Bolig Magasinets følgere

Vi har loddet stemningen og sammensat det, der udgør den perfekte bolig ifølge jer. Gad du også godt flytte ind... i går!?

© Foto: Anitta Behrendt, styling: Living Stories/foto: Anitta Behrendt, styling: Julie Løwenstein

Hvordan ser det perfekte hjem ud anno 2019?

Det kan være svært at svare på, men vi tør godt komme med et bud! Vi baserer det på vores følgeres likes, kommentarer og gemte posts på Instagram. Der tegner sig nemlige nogle klare tendenser for de mest centrale rum.

Se bare her...

Køkken

Lyst og lyserødt! Det kan I lide!

Af de køkkenbilleder, som vi har delt i løbet af 2019, løber disse tre med flest kommentarer og likes og er også dem, flest af jer har gemt i jeres Instagram-arkiv.

Noget tyder på, at det ikke er det store maskuline stålkøkken, der hitter - og at I også er vilde med idéen om, at køkkenet skal "indrettes" og ikke kun være et funktionelt madværksted.

Spisestue

Et rundt bord. Det er den ting, som går igen på alle 3 billeder af spisestuer, som har engageret jer mest.

Hvad angår stolene er de klassiske wienerstole fra Thonet i høj kurs og rammerne omkring spiserpladsen må gerne være lyse og fyldt med indrammet kunst.

Stuen

Afslapningen må gerne foregå i herskabelige rammer med højt til loftet, nogle rum ensuite og indbyggede snedkerdetaljer.

Allerhelst med en indbygget reolvæg og endnu en billedvæg i sigte. Dem kan I ikke få nok af! og de går således igen på to ud af de tre mest populære stuer.

Badeværelse

På badeværelset sparer I gerne på farverne. Her er simpel, nordisk æstetik i højsædet og det personlige touch kommer til udtryk i valget af gulvfliser, mens væggene holdes i mere neutrale udtryk.

Når det gælder armaturer er messing eller sortmalet vejen frem og betonflader på vægge eller gulv er mere end velkomne.

Soveværelse

Det kommer sig måske ikke så nøje, hvordan sengen ser ud, men mere hvordan opbevaringen til tøjet i soveværelset tager sig ud. I hvert fald ud fra de mest likede soveværelser at dømme.

Begge billeder fokusere mere på de indbyggede opbevaringsløsninger med cool skydelåger end selve sengen.

Børneværelse

Børneværelset skal ikke nedprioriteres og blandt nogle af de mest populære billeder overhovedet finder vi disse to gennemførte bud på, hvordan sådan ét kan se ud med indbyggede løsninger, der lægger op til hulehygge og leg - og begge med en nostalgisk tone.

Uderum

Vi må ikke glemme haven. Her er der ingen tvivl om, hvad I bedst kan lide! Denne fantastisk hyggelige skurvogn giver de andre sommer- og havebilleder baghjul. Om det er tanken om et lille afsides helle eller sommerhusstemningen, der gør det, er svært at sige. Men I er uhørt mange, der synes om det!

Vil du have daglig boliginspiration i dit feed, så følg Bolig Magasinet på Instagram, hvor vi deler alt det bedste.