Lampe, 'Babylon', til 3.200 kr. fra Object/Interface

Sådan skal du indrette i 2018

Her er de 5 tendenser, vi tror mest på.

10. februar 2018 af Marie Clément Rasmussen

Kribler det i fingrene efter at indrette dit hjem med sæsonens spirende trends og stemnings- fulde vibes? Vi løfter sløret for de syv trends, du særligt skal holde øje med og giver dig bud på nye stilfulde farver og moderigtige musthaves. 


© Etsy

Prikker

Prikker er ikke til at komme uden om lige nu. De myldrer frem alle vegne og giver os lyst til at indrette på ny. Leg med størrelser og farver, og vær ikke bange for at lade prikkerne fylde i dit hjem. 


© Mater

Flere funktioner

Vi er vilde med at optimere vores hjem med ting, der sparer plads og har flere funktioner. Design, der kan multitaske, er derfor en trend, der er kommet for at blive! 

© &Tradition

Japandi

Skab ro og balance i dit hjem med den nye stilart japandi, der kombinerer skandinavisk minimalisme med den japanske forkærlighed for naturens organiske materialer. 

© Jotun

Blush & creme 

Byd det nye år velkommen med friske toner af blush og creme, der er hotte lige nu. Pift  rummet op med tæpper, puder og nips i de sarte farver – eller gå hele vejen med tone i tone-trenden, hvor møbler og væg har samme farve. 

© Montana

Farverig geometri 

Vilde farver og geometriske former er et must i denne sæson. Leg med de mange muligheder, og miks gerne farver og former – det skaber højt humør i dit hjem. 


TIP Vil du gerne have gode idéer til indretning, opdateres på de nyeste tendenser og få tips til at gøre det hele på budget, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...