Sådan udnytter du bedst dine vinduer i indretningen

Kan vinduerne sørge for mere end bare et dejligt lysindfald? Ja da! Se her, hvordan du gør dem til hjemmets stjerner

© Vinduesgrossisten

Vinduer er ikke bare vinduer – nogle ønsker dem store og moderne, andre små og romantiske og måske du vil have dem opsigtsvækkende og karakterfulde. Lige meget hvad, så er vinduer meget mere end lyskilder.

Med vinduernes prominente funktion og plads i hjemmet fortjener de også en hovedrolle i din indretning. Derfor får du her et par råd til, hvordan du kan fremhæve og udnytte de lysgivende vidundere i din indretning.

Forstyr lyset mindst muligt

© Vinduesgrossisten

PÅ BILLEDET En lille stilleben, der ikke tager for meget plads, giver god mulighed for at lade lyset strømme ind og understøtter vinduets stil.

Særligt her i Skandinavien har vi et helt særligt forhold til lys, hvor det betyder meget for vores tilværelse. Derfor indretter vi os ofte med en masse naturligt lysindfald, der kan strømme ind i vores boliger og skabe en helt særlig stemning.

Lad derfor dine vinduer og vinduespartier være uden for meget pynt og indretning omkring dem, så de og lyset kommer til deres ret. Selvom gardiner for eksempel kan være praktiske og giver en hyggelig stemning, så undgå dem, hvis du vil lade lysindfaldet være uforstyrret. Har du ting i vindueskarmen, så hold det til få genstande, der understøtter den stemning du går efter.

Vælg farvede vinduer

Farverne er for alvor tilbage i indretningen, og det giver helt nye muligheder for at skabe personlige og smukke rum. Ofte er vinduer hvide eller har nedtonede farver, men hvorfor ikke også give dem en lækker farve, der passer til din stil?

Vælg for eksempel en smuk, dybblå farve eller en stemningsfuld olivengrøn til dine sprossede vinduer for et moderne take på den klassiske stil. Hos Vinduesgrosssiten, der producerer lavpris kvalitetsvinduer, kan du få dine nye vinduer i de fleste farver, hvis ikke du er til standard hvid eller sort. På den måde kan dine vinduer og døre være med til at give karakter i din indretning.

Skab forbindelse mellem inde og ude

© Vinduesgrossisten

PÅ BILLEDET Vinduer og skydedøre fra Vinduesgrossisten kan give mere plads i din bolig og gør det muligt for dig med et åbent leverum om sommeren.

Store vinduespartier med tilhørende skydedøre giver masser muligheder i din indretning, da du på den måde kan skabe en illusion om, at inde og ude smelter sammen. Det skaber en fantastisk forbindelse til haven eller terrassen, mens du kan nyde årstidernes skiften i fulde drag fra stuen.

Udover at store vindueselementer giver et fantastisk lysindfald i din bolig året rundt, er det som om skydedøren slet ikke er der, når den er kørt til side, hvilket giver et moderne og uforstyrret look i din indretning. Det er særligt skønt på solrige og varme dage, hvor det giver nem adgang til dine uderum, så du udnytter hele din bolig og dine vinduer bedst muligt.

Vinduer og døre i dansk design

Hos Vinduesgrossisten kan du nemt se og bestille et væld af forkellige vinduer og døre online. Samtidig kan du selv designe dine vinduer ud fra dine særlige mål og behov, hvad enten de skal være i træ, PVC eller aluminium, så du kan slippe fantasien løs og gøre din boligdrøm til virkelighed. Læs mere om dine muligheder på Vinduesgrossisten.dk, og få et tilbud på dine vinduer med det samme, uden du skal gå på kompromis med service eller kvalitet.