Sådan laver du dit eget personlige kunstværk

Bolig Magasinets art directors, Tina og Stine, giver dig tip til, hvordan du nemt kan lave et personligt kunstværk til din væg.

UDVÆLGELSE Gennemsøg din telefon for smukke naturbilleder eller kast dig ud i at tage et par stykker til formålet. Vælg et enkelt motiv og gerne et nærbillede, det kan give nogle smukke grafiske effekter. Hent billedet ind i instagram og giv det INKWELL-filteret. Print billedet på en almindelig printer eller send det til eksemplvis pixum.dk, hvis du ønsker en høj kvalitet.

INDRAM DIT KUNSTVÆRK NO 1 Find en gammel ramme på et loppemarked eller i en genbrugsbutik. Den gamle guldramme er en sjov kontrast til det sort/hvide grafiske motiv. Vi anbefaler, at du finder rammen først og så laver printet i en størrelse der passer til den : )

INDRAM DIT KUNSTVÆRK NO 2 Du kan også købe en rå træramme (prøv f.eks Stelling eller Søstrene Grene). Mal rammen i samme farve som din væg. Har har vi brugt farven Månesten fra Dyrup. Rammen falder i et med væggen og fremhæver den sort/hvide grafik.

DET HAR VI BRUGT Et sort/hvid print af et mælkebøttebillede. En ubehandlet træramme, Maling 'Månesten' fra Dyrup og en lille pensel.