Se den første keramikserie fra FDB Møbler

FDB Møbler udvider sortimentet med deres første keramikserie. Her kan du se den nye smukke keramikserie, der er blevet skabt af den unge keramiske designer Sarah Oakman.

Keramikserie i samarbejde med Sarah Oakman

Den nye keramikserie fra FDB Møbler vil blive den første af sin slags i deres store sortiment af møbler og tekstiler. Serien kom til live gennem et samarbejde med den 32-årige keramiske formgiver Sarah Oakman, som blev uddannet ved KADK i 2016. Keramikserien, der hedder Konus, består af en skål, en vase i tre størrelser samt et ovalt og rundt fad. Alle de keramiske produkter har en mat, meleret overflade og fås i farverne creme, sort, grøn og blå.

"Vi er utrolig stolte af at indgå et samarbejde med talentfulde Sarah Oakman. At det så samtidig er FDB Møblers første keramikserie gør det blot endnu større for os. Vi er sikre på, at vi ikke kunne få et bedre designskud til at løfte denne opgave", fortæller Ole Kiel, der er direktør for FDB Møbler.

Moderne keramik til ikoniske møbler

Keramikserien kombinerer 50’ernes minimalistiske formsprog med et moderne og stramt udtryk. Ligesom mange af FDB Møblers øvrige møbler, er keramikobjekterne sammensat af flere former, som møder hinanden i en række samlinger – en dråbeform, en kegleform og en lille fod.

”Konus er et moderne bud på en klassisk kunstform. Det har været vigtig for mig at skabe en keramikserie, der kunne spille sammen med FDB Møblers mange designklassikere og samtidig pege fremad. Derfor består Konus af nogle store objekter med markante former, som både kan passe til og udfordre de ikoniske møbler i FDB Møblers katalog", fortæller Sarah Oakman.

Keramikserien Konus kan købes i FDB Møblers butikker og på Coop.dk fra primo november.

HÅNDPLUKKET TIL DIG