Se Hays nye farverige og funktionelle køkkenserie

Var det noget med godt køkkengrej, der også pynter på hylderne? Hay lancerer en ny kollektion med navnet Hay Kitchen Market, som indeholder alt lige fra gryder, pander, stel, bestik, glas og køkkenredskaber. Se, den fine kollektion her!

© Hay

Nyhed til køkkenet: Hay Kitchen Market

Det danske designhus Hay er kendt for deres DOT-tæpper samt stilrene accessories til boligen, men til efteråret lancerer de et helt nyt koncept med navnet Hay Kitchen Market, der skal give mere farve og funktionalitet til ens køkken.

Serien er udviklet i samarbejde med den danske kok Frederik Bille Brahe, der sammen med medstifter og direktør for Hay Accessories, Mette Hay, har rejst verden rundt for at samle og udvælge ting, der bidrager til et funktionelt og inspirerende køkken. Flere produkter er fundet eksotiske steder som Marokko, Japan og Indien og er særligt udvalgt og redesignet til kollektionen.

Hay-kollektion med forskellige stilarter

Kollektionen er udviklet med et mix af forskellige stilarter – fra fransk bistro-stemning til skandinavisk minimalisme og nostalgisk retro. Den består af gryder, pander, skærebrætter, tallerkener, kopper, glas, bestik og meget mere i forskellige prisklasser.

Hele serien blev officielt lanceret d. 22 august i New York, og forventes at lande i danske butikker i løbet af efteråret. Indtil da, kan du se et sneak peak af kollektionen ved at scrolle ned igennem galleriet.

Samtidig er der garanti for høj kvalitet, for serien er udviklet i samarbejde med den danske kok Frederik Bille Brahe.

Læs mere her.

© Hay
© Hay
© Hay
© Hay
© Hay
© Hay
© Hay
© Hay
© Hay
© Hay
© Hay
© Hay

HÅNDPLUKKET TIL DIG