Se, hvordan Camilla Lyderik har gjort sit tv til et stilet element i indretningen

Som mor til fire er det vigtigt for Camilla Lyderik at have et hjem, hvor der er plads til at leve. Heldigvis udelukker praktik ikke nødvendigvis æstetik. Eksempelvis har hun formået at få familiens tv til at blende ind med den klassiske stil i resten af boligen.

9. maj 2022 af Benjamin Creative for Samsung

HER BOR Camilla Lyderik (42), boliginstagrammer og product owner, sammen med sin mand og deres fire sønner på 18, 17, 11 og 7 år.

HVOR Familien bor i en ældre herskabslejlighed på Østerbro i København.

LÆS MERE Følg Camilla på @iamcamillalyderik.

Familieliv i historiske rammer

På Østerbro ligger en herskabslejlighed, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Hver en detalje, lige fra de høje paneler og smukke stuklofter til møbler og interiør, er holdt i et klassisk formsprog, der er tro mod den gamle bygnings oprindelige byggestil.

- Jeg elsker det historiske og originale, som vores møbler heldigvis passer rigtig godt sammen med. Vores stil er meget personlig og klassisk, og vi hopper sjældent på hurtige trends, fortæller boliginstagrammer Camilla Lyderik om den 230 kvadratmeter store lejlighed, hun bor i sammen med sin mand Peter og deres fire sønner.

Selvom æstetikken er i top, er det dog ikke det eneste, Camilla har fokus på, når hun indretter og fornyer. Vigtigst er det, at der er plads til, at hele familien kan være sammen – særligt i store rum som for eksempel de sammenhængende stuer.

- Frem for alt skal der være plads til at leve i vores hjem. De ting, vi har, må gerne blive brugt, og vi køber aldrig noget, som vi ikke nænner bliver slidt på sigt. Derudover er den røde tråd vigtig for mig. Jeg er meget bevidst om at holde fast i det, der er vores stil.


© Samsung

PÅ BILLEDET Tv’et The Serif kan nemt flyttes fra rum til rum. Hjemme hos Camilla bruger familien det både i stuen og i køkkenet alt efter, hvad der lige er belejligt.

Camillas tips til at kombinere praktik og æstetik

1. Find ud af, hvad din stil er, og vær tro mod den. Selvom det er fristende at springe ombord i nye trends og tendenser, så kan det hurtigt komme til at virke rodet.

2. Indret dig med ting, som gør dig glad, og som giver dig lyst til at være i dit hjem. Hjemmet er der, hvor du skal lade op, så det er vigtigt, at det er et dejligt sted at være.

3. Gå efter et tv, der også tilføjer noget til rummet, når du ikke bruger det – fx en fin farve, der spiller sammen med det øvrige interiør, eller smukke digitale kunstværker.


© Samsung

PÅ BILLEDET I tv-stuen er hygge og samvær i fokus. “Mange har en tendens til at indrette hele stuen efter fjernsynet. Men det vil jeg ikke lade mig begrænse af,” siger Camilla.

Klassisk møder dynamisk

I tv-stuen, den ene af de to stuer en suite midt i lejligheden, betyder det, at hygge har fået lov til at styre slagets gang. Selv kalder Camilla stilen “indbydende og omfavnende”. Sofaerne er valgt ud fra, at der skal være gode siddepladser til alle, og rammerne i rummet skal du til både filmaftener, gode samtaler og gæstebesøg.

- Jeg synes, at mange har tendens til at indrette hele stuen efter fjernsynet. Men det vil jeg ikke lade mig begrænse af, og derfor er et flytbart tv som The Serif den helt perfekte løsning til os, siger Camilla og fortsætter:

- På den måde behøver tv’et ikke nødvendigvis at have en central placering i stuen, og vi også kan flytte det med ud i køkkenet, hvis vi skal se noget, mens vi spiser.

Når det er sagt, gør det naturligvis heller ikke den tjekkede boliginstagrammer noget, at de mere praktiske detaljer som for eksempel fjernsyn også passer med det klassiske look i resten af boligen – eller at de i hvert fald ikke bryder med det.

Netop derfor valgte Camilla, at familiens tv skulle have en helt særlig farve:

- Jeg vil helst ikke have en stor sort kasse til at stjæle opmærksomhed i rummet, så vores tv har en smuk blå farve, som passer godt til resten af vores ting. Jeg synes, at designet på The Serif er stilet, og så er brugervenligheden også fantastisk.

- For eksempel bruger vi ofte funktionen Ambient Mode, hvor tv’et viser digitale billeder, når det er slukket i stedet for den kedelige skærm. Det fungerer rigtig godt!


© Samsung

PÅ BILLEDET Når familien ikke ser tv, vises der smukke digitale billeder på skærmen.

Camilla Lyderik har et betalt samarbejde med Samsung Nordic.

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...