Se, hvordan Carries lejlighed ville se ud, hvis den var indrettet i dag

Der er naturligvis stadig plads til metervis af tøj. Suk!

Carrie Bradshaw
© L. Gallo/ WENN

Bliv 'carried away' af den smukke indretning

For 20 år siden rullede den fængende titelmelodi og Carrie i sin ikoniske ballerina-kjole henover skærmen første gang, og selvom verden konstant forandrer sig, så forbliver kærligheden til Sex and the City den samme.

Serien har forlængst sat sit punktum, men nu er der kommet fornyet liv i den famøse lejlighed 'on the Upper East Side'. Interiørdesignerne hos det amerikanske Modsy har spurgt sig selv, hvordan lejligheden ville se ud, hvis serien kørte i dag, og deres bud på en moderne renovering må vi tage hatten af for! Det er lækkert!

Kan du forstille dig Carrie i de nye omgivelser?

Interiørdesignerne kom frem til ovenstående resultat, fordi Carries lejlighed havde en god blanding af forskellige stilarter og nye og gamle møbler.

Derudover valgte de at holde sig til Carries oprindelige nuancer, men i og med karakteren ikke var bange for farver, var den blå sofa et helt perfekt indslag. Samtidig var det også en pendant til den blå vægfarve, hun vælger i første film, hvor hun selv renoverer lejligheden.

Hvad med de tre andre?

Interiørdesignerne har selvfølgelig også sat sig i de resterende damers sted, og givet deres bud på, hvordan de ville indrette sig i Carries lejlighed.

Mirandas indretning

Hos Miranda er der fokus på kvalitet, minimalisme, hygge og neutrale møbler. Farverne er taget fra hendes oprindelige lejlighed, som havde nuancer af grå, grøn og lilla.

Charlottes indretning

Charlottes indretning er klassisk, feminin og minimalistisk. Samtidig er der spændende kunstværker, som er lige i karakterens ånd.

Samanthas indretning

Her har der været fokus på det glamourøse, sexede og kraftfulde! Fuldstændig som vi kender Samantha Jones.