Se Meghan Markles fine løsning på, hvad der skulle ske med blomsterne efter brylluppet

Én af de ting, der er værd at huske fra brylluppet på Windsor Slot, er de smukke blomsterdekorationer, der prydede slottets kapel både indvendigt og udenfor. Hvad der skete med dem efterfølgende er endnu skønnere.

© iStock

Et kongeligt bryllup er et overflødighedshorn af dekadence og luksus. Naturligvis.

Og prins Harrys og Meghan Markles bryllup d. 19 maj var absolut ingen undtagelse.

Foruden de fantastiske, stilfulde kjoler fra Givenchy og Stella McCartney og opmærksomhed fra hele verden var et imponerende blomsterhav også en del af den store dag.

Blomsterdesigner Philippa Craddock stod for at dekorere St. Georges kapellet på Windsor-slottet, hvor brylluppet blev afholdt.

Det indebar en overflod af lokalt dyrkede forårsblomster, der som et vandfald bredde sig om døren til kirken.

Inde i kirken var blomsterne mindst lige så bjergtagende og klatrede op af søjlerne for at ende i en balkon af blandt andet pæoner, som er Meghans favoritblomst og haveroser, der var prinsesse Dianas yndlings. Udsmykningerne havde et vildt udtryk, som havde de naturligt vokset sig til i kirken. Alt i alt var det virkelig smukt!

Skal de så bare hænge der og visne?

Men hvad nu, når parret for længst er trådt ud af kirken? Hvad er der så sket med alle de herlige blomster, der, ifølge den britiske avis Metro, skulle løbe op i en pris på mindst 110.000 pund!

Lidt i tråd med deres ønske om ikke at modtage gaver fra gæsterne, men derimod donationer til udvalgte velgørenhedsorganisationer, valgte parret at donere de smukke blomster til forskellige hospicer rundt om i landet og til kvindelige flygtninge. Blomsterne fra dekorationerne blev bundet om til buketter og sendt af sted.

En gestus, der har fået meget opmærksomhed efter et hospice lavede følgende update på deres Facebookside.

Selve buketten, som mange nok er nysgerrige efter at høre, hvad der blev af, er i henhold til traditionerne blev lagt på den ukendte soldats grav i Westminster i London.

Traditionen startede, da den nuværende dronnings mor lagde sin buket der og er blevet holdt i hævd af dronningen selv, Diana, Kate Middleton og nu også Meghan Markle.

LÆS OGSÅ Bryllupsinvitationer | Find online eller lav selv.