Se vinderen af Bolig Magasinet Stylist 2017

TILLYKKE! Vinderen af Bolig Magasinet Stylist 2017 er fundet. Se den heldige vinder og de fire øvrige finalister her.

29. september 2017 af Pernille Ancher

Materialer og funktion går op i en højere enhed, og gennem en imponerende renovering har de understreget husets originale look med detaljer og møbler, der komplimenterer stilen. Sådan!

Stort tillykke til @salmonstreet, som blev vinderen af Bolig Magasinet Stylist 2017 og tusind tak til alle finalister og deltagerne for i den grad at inspirere os her på redaktionen.

I forbindelse med Bolig Magasinet 2017 modtager alle finalister en skøn goodiebag fra vores sponsorer. Du kan se de lækre gaver her.

Du kan gense de fire øvrige finalister nedenfor. 

Et rum med plads til velvære

@emilie­­_schwartzlose har skabt et drømmende univers i sit soveværelser, hvor roen er i højsædet med florlette gardiner og smukke douce farver. Et poetisk rum, uden nogen forstyrrende elementer. 

Nordisk æstetik

Nordisk lethed præger soveværelset hos @carlasofiemolge, som har indrettet sit hjem enkelt og stilfuldt i sarte toner. En indretning, der er yderst gennemført og harmonisk.

Et modigt miks

Når du træder ind i stuen hos @linestutzer, flyver du straks tilbage til 1980’er og mødes af en livlig Miami-vibe. Line har taget flere modige valg i stuen, som er indrettet med feminine lyserøde vægge i kombination med gule sofaer og mørkt træ.

Detaljeorienteret stilmiks

Der er tænkt over detaljerne, og intet er overladt til tilfældighederne hos @minrede. Stuen er indrettet med fine kontraster mellem materialer, strukturer og farver.

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste