Se vinderen af Bolig Magasinet Stylist 2017

TILLYKKE! Vinderen af Bolig Magasinet Stylist 2017 er fundet. Se den heldige vinder og de fire øvrige finalister her.

Materialer og funktion går op i en højere enhed, og gennem en imponerende renovering har de understreget husets originale look med detaljer og møbler, der komplimenterer stilen. Sådan!

Stort tillykke til @salmonstreet, som blev vinderen af Bolig Magasinet Stylist 2017 og tusind tak til alle finalister og deltagerne for i den grad at inspirere os her på redaktionen.

I forbindelse med Bolig Magasinet 2017 modtager alle finalister en skøn goodiebag fra vores sponsorer.

Du kan gense de fire øvrige finalister nedenfor.

Et rum med plads til velvære

@emilie­­_schwartzlose har skabt et drømmende univers i sit soveværelser, hvor roen er i højsædet med florlette gardiner og smukke douce farver. Et poetisk rum, uden nogen forstyrrende elementer.

Nordisk æstetik

Nordisk lethed præger soveværelset hos @carlasofiemolge, som har indrettet sit hjem enkelt og stilfuldt i sarte toner. En indretning, der er yderst gennemført og harmonisk.

Et modigt miks

Når du træder ind i stuen hos @linestutzer, flyver du straks tilbage til 1980’er og mødes af en livlig Miami-vibe. Line har taget flere modige valg i stuen, som er indrettet med feminine lyserøde vægge i kombination med gule sofaer og mørkt træ.

Detaljeorienteret stilmiks

Der er tænkt over detaljerne, og intet er overladt til tilfældighederne hos @minrede. Stuen er indrettet med fine kontraster mellem materialer, strukturer og farver.