Se vinderne af Årets Instagrammer 2016 - mode, skønhed, bolig, livsstil, mad, brand, butik

Se vinderne af Årets Instagrammer 2016

Alle stemmer er talt op og vinderne fundet i de 7 kategorier i Årets Instagrammer. Se dem alle her.

6. december 2016 af Redaktionen

For få uger siden nominerede vi sammen med Costume og Wallo Årets Instagrammer i syv kategorier: Mode, Skønhed, Bolig, Livsstil, Mad, Brand og Butik. 

Nu er afstemningen afsluttet og lad os bare afsløre, at der har været tæt løb i langt de fleste kategorier – men jeres favoritter og de endelige vindere er fundet og kan ses herunder.

Stort tillykke til dem alle!

Vinderen fra afstemningen

Der er ligeledes trukket en vinder af en Wallo billedvæg til en værdi af 3.000 kroner blandt alle de mange stemmer. Vinderen blev Laura Louise Bjerregaard, der har fået direkte besked. 

MODE
MODE

Vinderen er @pernilleteisbaek

Når vi siger Pernille Teisbæk, så siger vi også dansk instagrammer i verdensklasse. Pernille formår altid at skille sig ud, tænke fashion forward og inspirere os med sin personlige stil og styling.

Følg @pernilleteisbaek her

Vinder af årets instagrammer 2016 - Josephine Mai
SKØNHED

Vinderen er @josephinemai

Josephine arbejder som hårstylist for danske såvel som store internationale brands. På sin profil deler hun inspirerende billeder, der giver én lyst til at kaste sig ud i pandehår, ny farvning, blomster og opsætninger – gerne på én gang.

Følg @josephinemai her

© Instagram / @josephinemai
Vinder af årets instagrammer 2016 - juila copenhagenwilderness
BOLIG

Vinderen er @copenhagenwilderness

Juilas indretningsstil er inspirerende og i tråd med den klassiske skandinaviske stil. Hun var firstmover på den store plantetrend, som har været en stor del af 2016, og så laver hun gode videoguides og er nærværende.

Følg @copenhagenwilderness her

© Instagram / @copenhagenwilderness
Vinder af årets instagrammer 2016 - Sofie Linde tv-vært
LIVSSTIL

Vinderen er @sofielinde1

TV-værtinden Sofie Linde er grundlæggende rigtig sjov på Instagram, og her får vi et indblik i hendes travle hverdag – og så giver hun os også lidt af sin personlige stil.

Følg @sofielinde1 her

© Instagram / @sofielinde1
Vinder af årets instagrammer 2016 - Frederikke Waerens
MAD

Vinderen er @frederikkewaerens

Hvis du er 21 år og har en madprofil på Instagram med mere end 200.000 følgere, så har du fat i noget af det rigtige – og det har Frederikke bestemt også. Her finder du vafler, frugt, kage og andre søde sager. Og vil du have mere, så kan du kigge forbi hendes Youtube-kanal.

Følg @frederikkewaerens her

© Instagram / @frederikkewaerens
Vinder af årets instagrammer 2016 - Ganni
BRAND

Vinderen er @ganni

Ganni har med sit hashtag #gannigirls formået at skabe international hype omkring at dele smukke billeder iført Gannis kreationer. Deres profil er særligt inspirerende, fordi den fortæller historien om et dansk brands rejse til udlandet.

Følg @ganni her

© Instagram / @ganni
Vinder af årets instagrammer 2016 - Naked Cph
BUTIK

Vinderen er @nakedcph

Hvis du gerne vil kende de nyeste releases på sneakers i Danmark og nå at købe dem før alle andre – så er det Naked, du skal følge på Instagram. Her vises butikkens sneakers i et fint og stærkt konceptuelt univers.

Følg @nakedcph her

© Instagram / @nakedcph

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...