3 europæiske interiørbrands, der skal åbne butik i Danmark NU!

Et af dem står bag de fineste ballon-dekorationer, mens et andet har lavet det smukkeste skab og lampe i lang tid.

Populære interiørbrands
© By On Design/ HK Living

Udenfor Danmarks grænser sker der spændende ting på interiørfronten, som vi på disse breddegrader ikke automatisk bliver informeret om.

Men der er altså noget at komme efter, derude!

Hollandske hit

Blandt andet det hollandske mærke HK Living er en note værd. De sender de fineste sager på markedet med et tydeligt nik til de største tendenser og trends i samtidens indretning.

Deres nyeste kollektion byder blandt andet på det fineste garderobeskab med flettede rattanlåger, der giver det hypede Ikea Stockholm 2017 skab baghjul. Deres kinesiske lanterner og fløjssofa har også vakt opsigt.

Skab til stuen
Kinesisk lanterne

Den gode nyhed er, at du kan shoppe en del af kollektionen på nettet her, hvis du også er faldet for HK Livings ultra trendy indfald.

Svenske pletskud

Ud over den lille hollandske perle, vil vi også gerne slå et slag for det svenske mærker By On Design, der virkelig har fået opmærksomhed herhjemme på deres fine ballondekorationer til væggen, som forhandles af nogle få web-shops herhjemme, hvilket åbenbart har været nok til at skabe lidt hype omkring dem.

Men By On kan meget mere end skabe finurlig pynt til børneværelset! De kan også kreere ting, der vækker opsigt og får dit hjem til at skille sig en lille smule ud. Blandt andet deres tigerhovedvase og smukke puffer er nogle af de ting, vi har bidt mærke i.

Fløjspude
Fløjspuder i forskellige farver

Desværre skal du også med dette brand være vaks, hvis du vil have det indendørs, for det er kun meget begrænset, hvor du kan finde det i Danmark. Kig fx på denne webshop, der sender her til.

Svenske budgetlækkerier

Det sidste nævneværdige mærke er af den type, der helt sikkert ville få et bred skare af tilhængere blandt Søstrene Grenes og Ikeas kunder. For Mios priser er alt andet end voldsomme og selvom det ikke er hele sortimentet, der måske passer lige ind i Bolig Magasinet, så er der mange fine fund at komme efter, som vil efterlade dig med følelsen af at have gjort et godt kup - helt uden at have fået rabat!

Men. Desværre. Som præmissen for denne artikel, så er det ikke et mærke, der (endnu) har åbnet biks i Danmark! Indtil videre findes Mio nemlig kun i Sverige og webshoppen begrænser også deres levering til vores brødre mod nord. Så send dem en brevdue og sig, vi savner dem, allier dig med en svensk ven eller tag til Malmö.

Fløjssofa
Spisebordsæt