Bilkas nye boligkollektion bygger på én af sommerens vigtigste tendenser

Supermarkedet er klar med sin anden kollektion, der bygger på input fra én af landets førende trendforskere. Det er der kommet en skøn sommerkollektion ud af.

© Bilka

Bilka har løftet sløret for, hvad deres anden trendbaserede boligkollektion kommer til at bestå af.

Temaet er ikke overraskende - for en kollektion med release i slutningen af april - sommer.

Du finder blandt andet havemøbler i fransk flet, solgule strejf, et hav af fine krukker og nogle af de mest elegante højbede og bålfad, vi længe har set.

© Bilka
© Bilka
© Bilka

Det nye boligtiltag har fået navnet Bilka Trend og er baseret på vejledning fra trendforsker Rikke Skytte, der har udstukket nogle af de trends, som kommer til at dominere den kommende sæson.

Hun fortæller, at vi blandt andet vil se en kreativ brug af ting og møbler i fremtiden.

„En af de ting, vi kommer til at se rigtigt meget af denne sommer, er en kreativitet i forhold til, hvordan vi bruger de ting, vi omgiver os med. Den bevidste forbruger fylder meget i os, og masser af sæsonens ting kan bruges på flere måder. Vi ser i stigende grad udemøbler, der kan bruges inde om vinteren. Inde flytter ud og ude flytter ind, og grænsen imellem de to opløses. Vi udvider uderummet med orangerier og drivhuse og skaber små oaser på terrassen. Ude som inde skal have en følelse af wellness," lyder det fra Rikke Skytte i pressematerialet omkring den nye kollektion.

Foruden de oplagte udemøbler og -tilbehør kommer der også en række elementer, der peger mere i retning af at bringe sommeren med indenfor som fx rustikke vaser og plantestandere.

© Bilka
© Bilka

Alle tingene er til salg online og i butikkerne fra 28. april 2019.