Dansk mode- og boligbutik kåret som én af verdens 5 bedste butikker

Den sælger både lækkerier til din bolig og din garderobe, og har netop modtaget en international pris. Har du shoppet der?

Danmarks bedste boligbutik
© Bahne

Butikken, der netop har vundet prisen for at være en af verdens mest innovative butikker indenfor blandt andet design og interiør, ligger på Frederiksberg i København, men har filialer over hele landet.

Det er Bahne i Frederiksberg Centret, der er løbet med den fornemme pris, “The Gia Global Award for Retail Excellence”, der hvert år uddeles af organisationen International Housewares Association. Nomineringen til prisen skete, da Bahne i Frederiksberg Centreret i august vandt Designbaseprisen.

De deltagende butikker i konkurrencen bedømmes på mission, vision og strategi. Visual merchandising, marketing, kundeservice og videreuddannelse af medarbejdere samt på innovation.

En del af begrundelsen fra juryen lød blandt andet på det visuelle, kunderne møder i butikken.

"I butikken arbejdes med temaer, og hver tredje måned redesignes butikken, så den følger sæsonerne. Inventaret er innovativt og fleksibelt, og der arbejdes med belysningen på en måde, så produkter såvel som butik fremstår smukkest muligt. Igennem butikken er der skabt temaer, områder og stemninger, der understøtter den spændende forbrugeroplevelse. Ikke mindst har man på en hel væg turdet skabe et stort grafisk værk, der som en teaterkulisse, giver stemning i butikken. Råt træ giver desuden en fornemmelse af bæredygtighed og miljøvenlighed”, lød det. Det skriver Frederiksberg Centret på deres hjemmeside.

Men det er ikke kun folk i nærheden af vinderbutikken, der kan nyde godt af den nu prisvindende tilgang.

”Prisen giver os mod på at fortsætte arbejdet med at gøre alle Bahne-butikkerne unikke med et lokalt præg og fokus på individuel service,” lyder det fra Jacob Bahne, ejer og stifter, i en pressemeddelelse.

Bahne har i alt 20 butikker landet over og sælger et mix af tøj, tilbehør og boliginventar plukket fra forskellige danske brands.

Se flere billeder af Bahne i Frederiksberg Centret

Danmarks bedste boligbutik
© Bahne