Loppemarked 2020
© iStock

De bedste loppemarkeder i 2020

Få overblikket over, hvor du finder de bedste og hyggeligste loppemarkeder i landet - fra København til Aarhus, Odense, Aalborg og alt derimellem.

28. januar 2020 af Mi Skjold Brix

Vi befinder os i en tid, hvor det er populært at genbruge og finde unikke skatte til hjemmet, som ingen andre har. Det betyder naturligvis også, at loppemarkedernes popularitet har nået nye højder. 

På landets loppemarkeder kan du finde alt fra velholdte fletmøbler til værdifulde glasvaser og kongeligt porcelæn. 

Vi giver dig overblikket over de bedste loppemarkeder i København, på Frederiksberg, Nordsjælland, Aarhus, Odense og resten af landet. 

Loppemarkeder i København 

Frederiksberg Loppemarked - Parkeringspladsen bag Frederiksberg Rådhus

Loppetorvet på Frederiksberg er et velbesøgt loppemarked, som finder sted mange weekender henover foråret og sommeren på parkeringspladsen bag Frederiksberg Rådhus. Her kan du gå på opdagelse i privates gemmere, der ofte har et eksklusivt præg. Til gengæld er det sjældent her, du får presset prisen helt ned - men udvalget er et af de bedre. 

Der offentliggøres datoer for 2020 i slutningen af februar her


B&W Marked - Refshalevej 163, Kbh K

Har du forelsket dig i idéen om et helt bestemt loppefund med retro touch, kan du temmelig sikkert finde det for enden af Refshaleøen i den gamle B&W-hal. Her er tårne af møbler, lofter tætpakkede med lamper og alt derimellem. Eneste lille minus kan være prisen, der ikke er i den lave ende. Til gengæld er udvalget uovertruffen! 

Åbent lørdag og søndag i lige uger 


Loppemarked Forum - Julius Thomsens Plads 1, Frederiksberg

Et af Danmarks største loppemarkeder byder på alt fra vintage tøj til retro møbler og keramik. Sæt et par timer af til at fortabe dig i de mange stader og gør et kup. Entréen koster 40 kr. 

3.-4. oktober 2020 hhv. kl. 10-17 og 10-16


Loppemarked i Valbyhallen - Julius Andersens Vej 3

Et klassisk loppemarked, hvor der kun sælges brugte ting, og du kan gå på opdagelse blandt mere end 200 stader. Entréen koster 40 kr. 

15.-16. februar kl. 10-16 begge dage

Loppemarked i Bella Center - Center Boulevard 5, København S

Det, der tidligere var loppemarkedet i Forum, rykkede til Bella Center, hvor det nu slår dørene op til samme imponerende udbud af loppefund fra utallige private stadeindehavere. Prisen er 40 kr. for entré.

9.-10. april 2020 hhv. kl. 10-17 og 10-16


Loppemarked på Bryggen på Amager - ved Kulturhuset Islands Brygge

Med 150 forskellige boder og stader er dette loppemarked et af hovedstadens største. Markedet omkring Kulturhuset på Bryggen ved vandet, så nyd også udsigten, når I går på loppejagt under åben himmel. Der er mulighed for at købe is eller kaffe hos de omkringliggende butikker.

Første og anden søndag i måneden fra april til september - se de præcise datoer her


Rita Blås lopper

Dette hyggelige og helt særlige loppemarked, som første gang klappede bordene op i 2009, er efterhånden en lille købehanverklassiker, der i lige så høj grad fungerer som social event - som det gør som shoppingdestination. Hos Rita Blå kan du købe alt fra vintage tøj til kuriositetet og ikke mindst god kaffe og mad. Stedet er ikke fast, men varierende fra gang til gang - dog indenfor Københavns bygrænse. 

Se kommende loppemarkeder på Ritas Facebook fra foråret. 


Loppemarked i Remisen - Blegdamsvej 132

Ca. én gang om måneden afholdes der loppemarked i Remisen, hvor omkring 90-100 stader åbner op og sælger ud af gemmerne. Du finder alt fra vintage tøjskatte til klædeskabet til brugte cykler, keramik og andet lækkert til hjemmet. Entré koster 20 kr. for alle over 12 år.

Se de aktuelle datoer, som løbende oprettes som begivenheder på denne Facebookside

Øvrige loppemarkeder på Sjælland 

Gentofte Loppemarked - Bregnegårdsvej 2, bag Charlottenlund Station

Et velbesøgt, stort loppemarked i Charlottenlund, der har eksisteret siden 2000 og som overvejende sælger tøj, men også interiør. Det har åbent søndage i foråret og frem til oktober med gratis indgang.

Læs mere om præcise datoer for 2020 her


Søllerød Loppemarked i Holte - Holte Stationsvej 3

Et stort hyggeligt udendørs loppemarked med knap 80 stande, der sælger en bred vifte af brugte ting. Markedet ligger 100 meter fra stationen og har gratis indgang. 

Åbent søndage fra start april - midt oktober 8-14


Kræmmer- og loppemarked i Roskilde - Musicon, Rabalderstræde 1

Hal 9 tætpakkes med genbrug, når dørene slås op til loppe- og kræmmermarked i Musicon, hvor private stadholdere sælger ud af gemmerne. Her kommer især ældre og familier for at gøre et fund. 

Åbent 1.-22. marts, lørdage 10-16, søndage 10-15


Roskildemarked Roskilde Dyreskueplads, Darupvej 19

For nogen skal et loppemarked være lidt mere end lopper for at være rigtig interessant, og hører du til den flok, så er Roskildemarked måske lige sagen. Dyrskuepladsen i Roskilde forvandles til en regulær byfest af boder, forlystelser og scener to gange om året. Entréen er kun 25 kr. og børn under 6 år kommer gratis ind. i 2020 står der blandt andet Paw Patrol, Kandis og Dr. Bombay på plakaten. Kedeligt bliver der ikke...!

1.-3. maj og 7.-9. august 2020 - se nærmere åbningstider her

Furesøens Loppemarked i Farum - Rådhustorvet 1-3, P-Pladsen

Lokale samles søndage henover sommerhalvåret på P-pladsen ved Rådhuset med ting og sager fra gemmerne. Er du ikke lige i nærheden, går S-toget næsten helt til pladsen.

Sidste søndag i april kl 9-14 - sidste søndag i september 9-14

Loppemarkeder i Aarhus

Bagagerumsmarked på Ingerslevs Boulevard

Det er blevet lidt af en Aarhus-klassiker med det store bagagerumsmarked på boulevarden bag Skt. Pauls Kirke-kvarteret og MP Bruunsgade. Her samles mere end 150 private for at sælge hovedsageligt brugte ting. Ingen entré.

Søndag 5., 19. og 26. april, 17. maj, 7., 21. og 28. juni, 5. og 26. juli, 2., 16., 23. og 30. aug. 6., 20. og 27. september 2020 - alle søndage fra kl 09.30 til kl. 16.00


Flagstang Marked ved Musikhuset - Musikhusparken foran Musikhuset Aarhus

Siden 2010 er der blevet afholdt hyggelige loppemarkeder i og omkring Musikhuset - i vinterhalvåret inde i foyeren, men fire måneder om året ude på plænen mellem Aros og Musikhuset. Her vil der foruden boder med private, der sælger deres loppelækkerier, også være livemusik fra Musikhuset, kunstindslag fra museet og modboder og anden underholdning.

Søndag d. 24. maj, 28. juni, 16. august, 13. september 2020 kl. 10-15


Habengut Marked i Aarhus - Godsbanens Rå Hal, Skovgaardsgade 3

Hos Habengut lyder det, at der er garanti for god kvalitet, når du går på opdagelse blandt de 70 boder med loppesager. Her finder du blandt andet vintage og retro møbler og lamper, tøj og smykker og nips til hjemmet. Og så endda til venlige priser! Entré 20 kroner - børn under 12 er gratis. 

Se datoerne for kommende markeder her

Loppemarkeder i Aalborg 

Loppemarked på havnen - Aktivitetspladsen Aalborg Havnefront

Et hyggeligt loppemarked, der scorer ekstra point med den gode udsigt. Her kan du finde retro og vintage ting til hjemmet til rimelige priser, men også tøj, der skal have sig et nyt hjem. 

Hold øje med aktuelle datoer her


Bagagerumsmarked i Skalborg - Dyrskuepladsen, Hobrovej 437

Har du sagt loppemarked og Aalborg i samme sætning bliver du nødt til at nævne Skalborg. Det er byens største marked og der vil både være private, der sælger ud af gemmerne og de mere erfarne kræmmere, som afsætter deres fund. På pladsen kan du købe nogle af kræmmermarkedsklassikerne til at slukke tørst og sult: popcorn, sodavand, kaffe, kage og softice. 

2. søndag i måneden: 12. april, 10. maj, 14. juni, 12. juli, 9. august, 13. september, 11. oktober 2020 kl. 9-15

Øvrige loppemarkeder i Jylland 

Første loppemarked i MultiArena Randers - Fyensgade 1

Når den nye multiarena står klar samles 175 loppeentusiaster fra hele landet bag hver deres bod og sælger ud af alt deres guld. Der vil være både antikviteter og gode loppefund at gøre. Entréen er 35 kr. - børn under 12 kommer gratis ind. 

Lørdag d. 31. okt. kl 10-16 - Søndag d. 1. nov. kl 10-15   


Bagagerumsmarked ved Kolding Storcenter - Skovvangen 42

På parkeringspladsen ved Kolding Storcenter kan du fire gange henover sommeren komme og gøre en god handel, når private slår bagsmækken op til guld fra deres gemmere. Her vil kun være brugte ting til salg. 

Søndag 3. maj, 21. juni, 16. august og 20. september kl 10.00 - 16.00.


Vejles store kræmmer- og loppemarked - DGI-huset, indgang Vest, Hal 4 

175 loppeentusiaster fra hele landet samles bag hver deres bod og sælger ud af alt deres guld. Der vil være både antikviteter og gode loppefund at gøre. Entréen er 35 kr. - børn under 12 kommer gratis ind. 

Lørdag d. 22. feb. kl 10-16 og søndag d. 23. februar kl 10-15


Bagagerumsmarked Silkeborg - Søgade 1

På Søgades P-plads kan du komme og gøre et kup, når det traditionsrige bagagerumsmarked er i luften fra foråret og til efterår. Priserne er gode og her kan du prutte om prisen. 

5.,12. april, 3., 10. maj, 7., 14. juni, 5., 12. juli, 2.,9. august, 6., 13. september, 4., 11. oktober alle dage fra 9-15 

Loppemarkeder på Fyn

Loppemarked på Odense Havn - Londongade 1 

Fra slutningen af marts til slutningen af oktober kan du hver søndag gå på opdagelse blandt boderne på havnen, hvor private kan sætte deres boder op under Odenses største udendørs loppemarked. 

Hver søndag kl 9-15 fra 29 marts - 25 oktober 2020


Gelsted Marked - Søndergade 80

Det største marked på listen med 300 boder, som sælger alt fra heste og smådyr til genbrug. Dette marked er mere end bare lopper. Her er også Tivoli, markedsbal og fyrværkeri. 

Markedet foregår altid i uge 33, torsdag 18-23, fredag 8-01, lørdag 8-01, søndag 8-17

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...