© IKEA

Derfor skriver medier verden over lige nu om et jobopslag fra Ikea Danmark

Hele verden ved efterhånden, at danskerne har helt styr på det der med lykken. Det har fået IKEA til at slå et overraskende job op.

26. juni 2019 af Mi Skjold Brix

I disse dage er det lykkes for Ikea at skabe overskrifter i medier verden over. 

I skrivende stund gælder det 162 forskellige medier i alt fra Australien og New Zealand til USA og England. Også Ikeas egen kampagne for jobbet florerer over hele verden.  

"Ikea leder efter en lykkejæger i en online konkurrence" lyder det på interiørsitet House Beautiful. 

"Ikea vil sende dig to uger til Danmark for at forske i lykke" lyder det hos Lonely Planet og i nyhedsprogrammet 'Good Morning Cleaveland' fik et indslag titlen "Ikea leder efter en lykkeforsker".

Reklame i New Zealand. 

© IKEA

En taxa i London med larm for opslaget. 

© IKEA

På den legendariske Route 66 i USA kan bilisterne også blive inspireret. 

© IKEA

Her er det en kæmpe billboard-reklame i Tokyo, der høster opmærksomhed. 

© IKEA

Alle overskrifterne peger på det jobopslag, Ikea Danmark postede på deres site for efterhånden en måneds tid siden.

Her efterlyser de en person til at tilbringe to uger i Danmark kvit og frit for at udforske årsager til, at Danmark og danskerne så mange gange er blevet kåret til at være verdens lykkeligste land.

Vinderen får stillet sit eget københavnske hjem til rådighed og vil igennem de to uger møde en masse forskellige danskere for forhåbentligt at kunne komme nærmere, hvad vores høje grad af lykke skyldes.

Vinderens indføring i dansk kultur vil naturligvis blive dokumenteret og filmet og hvem ved... Måske bliver vi også selv lidt klogere på vores lykkerus, når vi ser den igennem en turists øjne.

Alle ansøgere skal lave en 60 sekunder lang video om sig selv og hvorfor vedkommende gerne vil undersøge lykken i Danmark og indsende den via linket før 1. juli. 

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...