"Det er årets gave! Den fik min bror til at græde!"

Næste gang, du er tom for idéer, så overvej om du skal give denne personlige og fine gave et skud!

© My Night Sky

De fleste af os har nogle på gavelisten, der er virkeligt svære at matche med en gaveidé! Måske fordi de selv er totalt idéforladte på det plan og derfor kun ønsker sig ligegyldige tekstiler af varierende udformning; sokker, underbukser, handsker.

Ting, der bare ikke er virkelig sjove at være den gavmilde giver af, vel?

Har du det på samme måde, så skriv dig denne herlige idé bag øret!

En plakat med stjernehimlen, som den så ud et bestemt sted på et bestemt tidspunkt!

Fx kunne det være adressen på det hospital, hvor den lille blev født og det præcise tidspunkt. Det kunne være en bryllupsdag eller andet, der har haft stor betydning i gavemodtagerens liv, om som du så kan gøre til et fysisk minde med denne fine plakat.

LÆS OGSÅ Gaveindpakning | Gør noget ekstra ud af gaverne.

Skræddersyet og personlig gave

Der findes forskellige firmaer, der fremstiller disse stjernebilledeplakater og vores favorit indtil videre må være The Night Sky. Men også på shoppingportalen Etsy findes der mange versioner, du også sagtens kan være bekendt.

Prisen for én af plakaterne fra The Night Sky er 49 pund - ca. 500 kr. - og du kan skræddersy dem, som du synes det er bedst.

Efter anmeldelserne at dømme, er de populære hos modtagerne.

Én kunde skriver blandt andet:

"Mit køb blev sendt til tiden, men ankom for sent pga af helligdagene, MEN det var årets gave og den fik min bror til at græde! Jeg valgte datoen for hans søns første nat på Jorden."