Disse 3 brands kan få dine hedeste drømme om fransk flet til at gå i opfyldelse

Fransk flet er kommet for at blive - i hvert fald et godt stykke tid endnu. Er du også blevet lun på det lækre materiale, kan du lade dig friste af disse 3 webshops, der garanteret har noget lige for dig!

© Jotex/HK Living

Matilda Goad - alt i flettede lampeskærme

Fra London driver Matilda Goad sin virksomhed som kreativ konsulent og designer. I sin webshop sælger hun nogle af de særligt kuraterede og designede lækkerier, som hun mener hæver enhver indretning.

Blandt andet finder du farvestrålende bestik og fine stearinlys. Men du finder også hendes elegante lampeskærme i fransk flet. De fås med forskellige kantebånd og i tre forskellige størrelser.

Se mere her.

© Matilda Goad

Jotex - både møbler og lækre lamper

Det var en god dag, da svenske Jotex i slutningen af 2017 slog dørene op til deres danske webshop. Brandet, der er i familie med Ellos, har netop lanceret to nye lamper med det populære flet og wauw!

Derudover finder du også de fineste bænke og skamler i fine farver og andet godt til at opfylde dine franske fletlængsler.

Se mere her.

© Jotex
© Jotex

HK Living - gennemførte skabe

Drømmer du om at skjule rodet bag flettede låger, skal du skele til hollandske HK Living, der også fås hos udvalgte danske forhandlere. Deres skabe sender vi lange blikke efter og det samme gælder deres sofaborde og skænk.

Priserne er rimelige, men ikke i den lave ende, så her er for mange tale om et køb til ønske- eller opsparingslisten.

Se mere her.

© HK Living