&Drape kan endelig præsentere vild gardinnyhed, der har været længe undervejs

Vi tør godt garantere, at du ikke har noget lignende i dit hjem i forvejen. Firmaet har udviklet en helt ny kategori af gardiner og wauw, siger vi bare.

Sølv gardin
© &Drape

Hvad stiller man op, når man er et trendsættende gardinbrand, som har fået succes med sine smørbløde velourgardiner og delikate hør-længder, men alt peger i retning af køligt metal og skulpturel hårdhed?

Man fusionerer de to verdener!

Det er i hvert fald, hvad gardinbrandet &Drape har gjort med deres vilde nyhed 'Steel Mirror Curtains'.

Et ikke-gardin

De nye sølvfarvede stålgardiner er skabt i et teknisk materiale, der skal give mindelser om krom, sølv og spejle og er egentligt fundet i modens verden.

  • Det er et gardin, men også et ikke-gardin, som skal tænkes mere som en installation eller et kunstnerisk element, siger medstifter af &Drape Nadia Al Zagir Balling til Boligmagasinet.dk og fortsætter:

  • Vi har længe set varme elementer som messing og træ i boligen, men nu peger det mere i retning af det kolde og hårde metal, fordi vi trænger til en kontrast i de her varme hjem, vi allesammen har fået skabt.

Og det er altså denne kontrast, som både hun og medstifter Julie Vendal gerne vil have, at deres gardinnyhed skal være et bud på.

Ved eksempelvis at skære gardinet kortere, end man normalt ville gøre, stræber de efter at opnå en mere skulpturel effekt, men peger også på, at det kan have en mere praktisk anvendelse:

  • Gardinet er sølv på begge sider og kan derfor bruges i en døråbning i stedet for en dør. Det kan også bruges som et væg-gardin for at skjule fjernsynet. Eller bare som et væg-gardin, fordi det er pænt. Nogle gange må man gerne lave noget lidt fjollet og overraskende, slutter Nadia Al Zagir Balling.

LÆS OGSÅ Vores kæmpe guide til de flotteste gardiner til dit hjem

Gardinet fås som en særlig limited edition og skræddersyes på bestilling til priser fra 8.795 kr.