DRs nye boligprogram 'Mesterskaberne' er "Den Store Bagedyst – bare med møbler”

”I stedet for marengs og fondant er der træ og maling. Og det er virkelig imponerende hvad deltagerne får ud af de ret svære opgaver, de bliver stillet!” lyder det fra programmets vært.

© Pop Kleberg

Vi har tidligere berettet om boligprogrammernes svar på Den Store Bagedyst - et engelsk program på Netflix, hvor deltagerne dyster om at være den bedste amatør-indretningskonsulent.

Nu er tiden kommet til endnu en god programnyhed fra egne gemakker.

Det er nemlig DR, der blænder op for boligprogrammet 'Mesterskaberne', som sætter fokus på kreativitet og upcycling.

”Det er sådan lidt Den Store Bagedyst – bare med møbler”, siger Frederikke Aagaard den ene af programmets to dommere i en pressemeddelelse og fortsætter:

”I stedet for marengs og fondant er der træ og maling. Og det er virkelig imponerende hvad deltagerne får ud af de ret svære opgaver, de bliver stillet!”

© Pop Kleberg

Du kan måske genkende et par

I programmet vil otte par dyste om, hvem der er bedst til at trylle originalt design og flotte møbler ud af genbrugsmaterialer, når de gennem otte afsnit bliver stillet en masse opgaver.

Parrene består både af ægtepar, veninder, naboer og far og datter og vil afsnit for afsnit bliver skilt fra ét af gangen.

Ét af parrene, der deltager, er Trine og Anders, som du måske er stødt på i Bolig Magasinet tidligere.

De vandt nemlig i 2017 vores Bolig Magasinet Stylist-konkurrence med deres profil @salmonstreet, og fik foruden en masse lækre præmier også en tur i fotostudiet, hvor de stylede deres egen stue.

Hvem der vinder hele dysten, aner vi ikke, men vi glæder os til at følge med, når de otte par med kyndig vejledning fra dommerne Frederikke Aagaard og Søren Vester kaster sig ind i kampen om at skabe guld af genbrug.

LÆS OGSÅ Her er de 17 bedste boligprogrammer, du skal binge

© Pop Kleberg