Endelig! Dansk firma lancerer den flotte håndspritløsning til hjemmet, vi har ventet på

Den klare væske er blevet et must i både taske og hjem. Det afspejler sig også i forårets designnyheder - heldigvis.

Sæbedispenser med sensor
© Zone Danmark

Er der noget, vi for alvor har fået gjort plads til i både taske og interiør det seneste år, så er det håndsprit!

Og hvor der efterhånden findes en masse flotte bud i dispensere a la dem, mange velduftende håndsæber sælges i, så efterlader disse én lille ting at ønske, hvis hygiejnen skal være helt i top: at de er automatiske og dermed berøringsfrie.

Denne lille udfordring har Zone Danmark taget op.

Som en del af deres prisvindende serie til badet ‘Ume’ lancerer de ny en yderst stilfuld dispenser med sensor, som i den grad skriger på at blive tanket op med tidens obligatoriske håndsprit.

Sæbedispenser med sensor
© Zone Danmark

Dispenseren er en del af Zone Danmarks SS21-kollektion og fås i 7 forskellige nuancer: sort, hvid, rosa, grå, lys grå, støvet grøn og beige, den koster 499 kr. og for 99 kr. kan et vægbeslag tilkøbes, så du kan montere den på væggen i fx entréen, hvor dine gæster nemt vil kunne spritte forsvarligt af, før og efter visit.

Og bliver tiden til, at håndsprit ikke længere er helt så kan du altid fylde den med sæbe eller opvaskemiddel.

Det er indtil videre den fineste variant med sensor vi har set, men vi holder dig naturligvis opdateret på om der kommer andre bud.

Husk, at du kan abonnere på vores nyhedsbrev, hvis du vil være sikker på ikke at misse nyheder som denne, DIY-guides og inspirerende boliger.