Endelig! H&M har lavet budgetvenligt bud på populær Insta-tendens

Nogle varianter er allerede udsolgt og det forstår vi godt. De er så nemme at anvende i næsten alle rum i hjemmet.

Knagerække i træ
© @mettenorrild

Vi elsker et godt fund, der ikke flænser pungen.

Om det er gjort på et loppemarked, på udsalg eller måske bare hos et af de budgetvenlige mærker, der laver boligtilbehør, ja, så bliver vi begejstrede! (hvem gør ikke?).

Seneste årsag til vores glæde er noget lidt overraskende...

En tendens har over længere tid tegnet sig på Instagram blandt især nordiske profiler og nu, hvor H&M endda også har lavet deres bud, er det vist på tide at flage med den.

Noget så simpelt som en knagerække er nemlig gået hen og blevet toptrendy.

Knagerække med skrå knager
© H&M

En knagerække, der i sig selv ikke er noget videre særligt, men det stilrene, grafiske udtryk gør, at knagerækken i træ skiller sig ud fra mange af den slags, der tidligere har været allemandseje.

Ikke så mange dikkedarer

Knagerækken, der er tale om, har helt simple, rundslebne knager, som er med til at give det stramme udtryk. Ét af de firmaer, der står bag en sådan knagerække er svenske Iris Hantverk, der har eksisteret siden 1800-tallet og må betragtes som en af ophavsmændene - i hvert fald er lige netop deres knager meget udbredte, når du tager en tur på Instagram.

Og det er måske der H&M, Ellos og mange andre har ladet sig inspirere.

Hos H&M, hvor den mest budgetvenlige variant med fire knager kan findes, fås knagerækken i mangotræ eller i en sortlakeret variant til den nette sum af 39,95!

Det er da til at overkomme, hva!

Versionen med flere knager er allerede udsolgt, så hvis du ønsker en knagerække, med større volumen, kan du finde varianter i birketræher til 149 kr. og speciallavet med op til 12 knager til 1.098 kr.her.

Knagerækkerne af denne slags bliver ofte brugt på farvede vægge, hvor den også får en tur med penslen, så den på fineste vis blender ind og får et tjekket, moderne udtryk - gerne med flere knagerækker i forlængelse af hinanden.

Men den er også spottet helt nedtonet og ubehandlet.