Event: Mød boligstylisten og få tips til at indrette med efterårets farver med Magasin

Magasin og BoligMagasinet inviterer til en aften i boligindretningens tegn, hvor du kan få boligstylistens bedste tip til at indrette med efterårets farver.

Efteråret er over os. Det betyder nye, anderledes farver på træerne, og dermed også i hjemmet. Magasin inviterer derfor sammen med BoligMagasinet til en aften, hvor du kan få tips og tricks til at indrettet boligen med de nyeste boligtrends.

Mød Boligmagasinets chefredaktør, Helle Blok, der sammen med boligstylist Julie Løwenstein fortæller om efterårets tendenser og giver gode, konkrete råd til indretningen.

Få blandt andet gode råd til, hvordan du bruger efterårets farver i boligen, og hvordan du med den rette sammensætning af boligaccessories kan skabe den helt rette stemning i hjemmet.

Spørg eksperterne

Har du en specifik udfordring i forhold til indretningen i dit hjem eller kunne du bare godt bruge et tip til, hvordan du optimere stilen bedst muligt, kan du medbringe et billede af dit eget hjem og få Helle og Julies råd til, hvordan du løser den bedst muligt.

Arrangementet foregår i Magasin Lyngby onsdag den 23. oktober kl. 17.00-18.30. Der vil være lækre snacks på aftenen samt en goodiebag til alle deltagere.

Tilmeld dig her, så du er sikret en plads.

Billetten koster 50 kr.