Gave til ham
© PR

Giv ham en fars dags gave, han vil elske for altid!

Hvad med det hemmelige våben, der kan skænke et glas vin uden at åbne og ilte vinen? Hvis det er far, der har værktøjsbæltet på derhjemme, så giv ham dingenoten han ikke vidste, han vil elske for evigt! Eller hvad med en helt unik kop med ham selv? Idéerne er mange og unikke.

30. maj 2022 af Mi Skjold Brix

Personlig far-kop

Ingen mænd - eller fædre - er ens! Det afspejler de fine far-krus i keramik fra You Little Teapot.

Hvert krus er unikt og faren på fronten fås med og uden skæg, som rødhåret, skaldet, mørk- og lyshåret, you name it. Find farmand i samlingen og giv ham en kop, der er hans helt egen. 

Krus, 'Far', You Little Teapot, 350 kr. hos Lars Rank Keramik

En kniv for livet

Er han en erfaren amatørkok, så har han garanteret allerede styr på knivene. Hvis ikke...! har du en gylden mulighed for at ændre hans verden med en professionel kokkekniv. Denne kniv er et godt bud på fars første - og egentlig også sidste (den holder evigt) - kniv, fordi den kan bruges til det meste: fra oksestegen til bøftomaten og krydderurtehakning.

Kokkekniv, 'Gyuto', 21 cm, 999 kr. hos Gastrotools.dk

Gave til ham


Den mest snedige proptrækker! 

Er han pjattet med vin? Især dem, der har ligget længere end de fleste og hygget sig i en dyb kælder, mens prisen på dem er steget gevaldigt, så vil han græde af glæde, når han pakker fætteren her ud.

Det er et vinskænkningssystem, der ikke trækker proppen op, men derimod ved hjælp af gas og en tynd nål pumper vinen ud gennem proppen, uden at slippe ilten ind, således at han kan tage et enkelt glas af den fornemme årgang og sætte flasken tilbage i vinkøleren.

Proptrækker, Coravin - fås i forskellige prisklasser fra 900 kr. og op

Gave til ham


Dingenoten til handymanden, der har alt

Måske du også selv kender til irritationen over at lede efter den skrue, du lige havde fundet, og som passede med din raw-plug? I hvert fald er denne lille genialitet en perfekt håndsrækning til enhver handymand og DIY-kvinde. Oplagt i pakkekalenderen eller som adventsgave.

Velcroarmbånd fra Magnogrip til 149 kr. hos Coolstuff.dk 

Gave til ham

Luksustoilettaske til livets eventyr

Tjek lige i skabet. Har han allerede en ultra lækker toilettaske med ikke bare ét men to rum, der gør det nemt at holde styr på den mobile badeværelseshylde? 

Hvis ja, behøver du ikke læse videre. Ellers er der her en oplagt gaveidé, der giver tilbagevendende glæde, hver gang han pakker til en rejse eller weekendtur. 

Toilettaske med 2 rum fra Royal Republique, 600 kr. hos Wardow

Gave til ham

Til amatørkokken

Har modtageren af gaven, du lige nu leder efter, kastet sig over næste store dille efter grillen, hvor mange mænd allerede rykkede ud omkring årtusindskiftet sammen med Jan Glæsel, så byd forandringen velkommen! 

Sæt fut i gnisten, og forær ham et idékatalog af lækre retter, der kan tilberedes i sous viden. Med andre ord en bog, der glæder både dig og ham! 

Kogebog, 'Grundbogen i Sous Vide: Tips, teknik og opskrifter', Turbine, 199 kr. hos Coop.dk

Gave til ham


Giv ham viden i gave

Giv ham viden til jul. Giv ham et abonnement på et blad, der rammer hans interessefelt; Illustreret Videnskab, Historie, Gør det selv eller hvad med Bilmagasinet? Så har du også en mulighed for at få udvidet horisonten og det er en gave, der bliver ved med at give (til du siger stop).

1 års abonnement på et udvalgt magasin fås her

Gave til ham

Fars hjemmebryggede øl

Er han lidt af en selvudnævnt øl-connoisseur, så skal han måske have en oplagt udfordring: muligheden for at brygge sin egen øl! 

Gør processen overskuelig og forær ham et startsæt med alt, hvad han skal bruge til at fremstille sin første øl: tank, termometer, 8 patentpropflasker + propper, vejledning og ingredienser mm.

Ølbryggesæt til 4 liter, 'Brew Box - Who's your Daddy Pale Ale', 495 kr. hos Hjemmebryggeren.dk

Gave til ham

Til hans indre fanboy

Forkæl hans indre (eller ydre) nørd med en fan-T-shirt. Om det lige er E.T., der vækker hans begejstring, ved du, men udvalget er bredt hos en af landets bedste tegneserie-butikker, som heldigvis også har en webshop, hvor du kan gå på jagt. 

T-shirt med E.T.-motiv til 199 kr. hos Faraos Cigarer

Gave til ham

En særlig sjus

Ginen her er det første produkt, der kom på markedet fra Copenhagen Destillery, og den var værd at vente på og noget helt for sig. Ginnen er som den eneste i verden lavet på honning og kom i handlen i 2015. Siden er flere nye varianter kommet til, som hver kan noget helt særligt. Blandt andet deres orange gin. 

Så vil du give ham en smagsoplevelse ud over det sædvanlige og en flaske, der skiller sig ud fra de mange flasker, der findes i landets hjemmebarer, så er det Copenhagen Destillerys gin, du skal have fingrene i.

Gin fra Copenhagen Distillery - find de aktuelle flasker her

Gave til ham

Manden til manden, der har alt 

Der er noget fascinerende og eviggyldigt ved romeren, der siges at være ophavsmand til så kendte citater som "terningerne er kastet" og "jeg kom, jeg så, jeg sejrede". Der findes næppe et menneske, der ikke ved, hvem Cæsar er. 

Men hvor mange af os ved egentlig, hvad han stod for - altså ud over måden han forlod denne verden (Et tu Brute). Giv manden i dit liv noget at tænke over med bogen om manden, der udødeliggjorde dig selv lang tid inden kameraer og sociale medier. 

Bog, Cæsar - manden og myten, 349 kr. hos Bog & Idé

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...