Foldekasser: 20 cool måder, du kan bruge og style dine Aykasa-kasser

De kulørte og cool foldekasser er blevet et musthave i boligindretningen. Men de fungerer godt som meget andet end praktisk opbevaring!

Idéer foldekasser fra Aykasa
© Aykasa

Til planter

De praktiske kasser er ikke kun gode til opbevaring af de ting, du gerne vil gemme lidt væk. Flere har brugt plastikkasserne som urtepotteskjulere, og det fungerer overraskende godt og giver et industrielt modspil.

Til sko

Kasserne egner sig også overraskende godt som skohylder, når den ene ende ikke bliver rejst. På den måde kan kasserne stables og blive til små, praktiske skohylder,

Til mad

Aykasa-foldekasserne er godkendt til fødevarekontakt, hvilket betyder at bakterier kan ikke sætte sig fast på overfladen. Derfor kan du sagtens bruge de sammenklappelige kasser i køkkenet til alt fra brødkurv og krydderiopbevaring til frugtskål eller organisering i køleskabet.

Til bøger og papirer

På skrivebordet er foldekasserne også din ven! De kan være gode til at holde styr på papirer og kan nemt fungere som brevbakker. Desuden er de også oplagt at stille bøger i på børneværelset eller ved siden af sengen.

Som hundekurv eller dukkeseng

Selv menneskets bedste ven eller junior BFF kan have stor gavn af kasserne i den rette størelse. Her er én af dem blevet Fidos favoritspot og også Dukkelise har fået sin helt egen kasse.

Til strikketøj

Noget, der kræver praktisk opbevaring er strikketøj! Og sikke smart det er, at smide det i en foldekasse. Du kan sagtens have flere og dele dine igangværende projekter op, så de får hver deres kasse.

Som møbler

Kasserne kan sagtens bruges som møbler i indretningen, hvis du stabler dem som et bord, monterer dem på væggen som en lille hylde eller bruger dem i stedet for en kommode som "skuffer" i en reol.

Som gave

Står du for at skulle forære en gavekurv væk, kan du overveje om tingene skal gives væk i en af de populære plastikkasser frem for en kurv. Det giver et cool og moderne udtryk, som er kærkomment, når det gælder gavekurve.

Til bleer, bourbon og beauty

Af andre fine løsninger, vi er faldet over, hvor kasserne er kernen, kan nævnes bleopbevaring på puslebordet, alkoholen i hjemmebaren og skønhedsprodukter på badeværelset. Med al tydelighed er der mange ting, du kan bruge den slags kasser til!

Husk, at der også findes andre brands, der laver de populære foldekasser og idéerne gør sig lige så gældende, uanset om din foldekasser kommer fra Silvan, Søstrene Grene eller Aykasa.