Fra i morgen og resten af april fås Y-stolen i en ny begrænset udgave

Er du vild med den ikoniske designklassiker, men har du lyst til at skille dig lidt ud med dit valg af spisebordsstole? Så er det nu, du skal slå til!

I anledning af, hvad der ville have været Hans J. Wegners 106 års fødselsdag sender Carl Hansen & Søn designerens ikoniske, klassiske spisebordsstol på markedet i en særudgave på Wegners fødselsdag d. 2. april.

Stellet på stolen har fået en opgradering med en smuk ultrablank mørkeblå nuance, der danner den smukkeste kontrast til det lyse, matte flet af papirgarn.

Valget af farve og glans er bestemt ikke tilfældigt.

Bag det står den anerkendte engelske designer Ilse Crawford, som har udvalgt den smukke blå farve med glossy overflade med reference til kinesisk designhistorie og håndarbejde - noget Wegner var meget fascineret af.

Og ganske belejligt er netop 'Chinese Porcelain' udråbt som årets farve 2020 af det verdensomspændende farvebrand PPG, mens Pantone har udvalgt "Classic Blue" som ditto.

Det er altså ikke kun Wegner, der formentlig ville have taget imod farvevalget med åbne arme.

Stolen kommer til at koste 5.995 kr. og fås hos autoriserede forhandlere, i flagskibsbutikken og på Carlhansen.com fra 2. april.