Fremover kan du aflevere dine brugte Ikea-møbler i bytte for tilgodebevis

Missionen for det svenske møbelhus er at være en klimapositiv forretning i 2030 - og her er deres gensalgsidé et skridt på vejen.

© Ikea

Selvom du måske ikke kan se stor værdi i et brugt budgetmøbel, skal du ikke undervurdere dets potentiale.

Til listen over ting, du kan stille op med gamle møbler, føjes nu 'gensalg'.

Det går i al sin enkelthed ud på, at du kan aflevere dit brugte Ikea-møbel i kædens returafdelinger. Før det skal du have vurderet dit møbel via deres hjemmeside, hvorefter du har 30 dage til at indlevere dit møbel.

Til gengæld for dit møbel modtager du et tilgodebevis, som du kan bruge på nye møbler, köttbullar eller til at gøre et kup i "Rodebutikken", hvor du fremover kan finde de brugte møbler, der er blevet indleveret af andre kunder.

  • Med Gensalg kan danskernes IKEA møbler få forlænget deres levetid. Vi ved, at rigtig mange danskere forsøger at gøre noget godt for klimaet, og hos IKEA har vi en ambition om at gøre det nemmere for de mange mennesker at bidrage til den grønne omstilling. Med Gensalg gør vi genbrug og et mere cirkulært forbrug let tilgængeligt for kunderne ud fra tanken om, at hvis lidt flere træffer bæredygtige valg, så kan vi sammen gøre en stor forskel, lyder det fra Ikeas Country Retail Manager Johan Laurell.

Gensalg introduceres i Danmark d. 27. november. Du kan få vurderet dine egne møbler her.