8 gode podcasts til dig, der elsker indretning

Hvad end du søger havetips, inspiration til nye renoveringsprojekter eller måske bare gerne vil gå på opdagelse i spændende hjem - så er der en podcast for dig.

Podcasts om indretning
© Getty Images

Podcasts bliver mere og mere populære, som alternativ til det klassiske fm-bånd som underholdning på farten, eller når der skal gøres rent eller fikses andre projekter med hænderne, hvor sindet stadig kan tørste efter stimuli.

De er nemme at sætte på i baggrunden, og du kan dykke ned i alt mellem himmel og jord og blive både klogere og underholdt.

Især true crime-genren og samtalepodcasts har vundet indpas de seneste år og til sidste kategori hører også dem om indretning og bolig.

Det kan lyde paradoksalt, at et medie, der er alt andet end visuelt, kan give og gøre noget godt på indretningsfronten, men nogle programmer formår faktisk at løfte opgaven og lave udsendelser, der ikke giver akut trang til at google billedmateriale frem.

Herunder finder du 8 gode indretningspodcasts, der dækker alt fra renovation af huset, tips og tricks til både haven og hjemmet, den minimalistiske livsstil og meget mere.

OBS Mange af de udvalgte podcasts er på engelsk, men vi synes alligevel de er et lyt værd og til at forstå.

The great indoors podcast
© The Great Indoors

1 The Great Indoors

For dig der...

... søger konkrete tips og tricks, en update på de nyeste trends, og interviews - og ikke mindst højt humør.

Tv-vært og designer Sophie Robinson diskuterer og guider dig igennem alt om indretning, trends og hvordan du gør din bolig til et hjem. Det gør hun i selskab med Kate Watson-Smyth, der har skrevet flere bestsellere om bolig og indretning. Podcasten er et kæmpe hit i hjemlandet England og har en stor tilslutning af lyttere med god grund. Begge værter er eminente, når det kommer til at forklarer hvorfor og hvordan indretning hænger sammen og ikke blot, hvad du skal gøre. Læs mere og hør podcasten her.

At home with podcast
© At Home With...

2 At Home With...

For dig der...

... søger en hyggelig samtale frem for interview, smugkig i kendtes huse.

Lily Pebbles og Anna Newton får en afslappet samtale med bloggere, skuespillere og andre cool personligheder, om deres hjem.

Læs mere og hør podcasten her.

Bedste danske podcast om design Danish Design Podcast
© Danish Design Museum

3 Danish Design Podcast

For dig der...

... Vil vide mere om dansk design

Kan du ikke komme på museum, kan museet komme til dig. Du kan i løbet af tre episoder blive klogere på dansk designs historie.

Hør hvordan Hans Wegner, Børge Mogensen og Arne Jacobsen pionerede dansk design, og få en forståelse for de kvaliteter der gør dansk design til noget helt specielt.

Læs mere og hør podcasten her.

Pssst...er du ikke så meget for podcast, men hellere vil se et godt boligprogram, kan du tjekke vores liste over de 17 bedste boligprogrammer du skal binge, for mere lækker bolig-inspiration.

Epic gardening daily tips and advice podcast
© Epic Gardening Daily Tips & Advice

4 Epic Gardening

For dig der...

... søger korte men konkrete tips til haven

Vil du vide hvordan du gror ingefær indendørs? Hvilke frø, der passer på altanen? Eller måske, hvordan du kan bruge ukrudt i madlavningen?

Epic Gardening er en lidt atypisk podcast. Hvor mange podcast typisk varer en halv time, kan du på 4-10 minutter få dit daglige have-tip.

Læs mere om podcasten her.

The minimalists podcast

5 The Minimalists Podcast

For dig der...

... gerne vil lære mere om minimalisme

Joshua Fields Millburn og Ryan Nicodemus podcast fokuserer ikke kun på minimalisme i indretningen, men hvordan du generelt kan leve et meningsfyldt liv med færre ting.

Læs mere om podcasten her.

Æstetik podcast om boligindretning og livsstil
© Quade Styling

6 Æstetik

For dig der...

... søger en dansk podcast, inspiration til indretning og livstil igennem interviews.

Michele står bag podcasten Æstetik, der består af interviews med fokus på indretning. Hun har blandt andet taget en snak med Ditte Julie Jensen fra Den Store Bagedyst, samt en antropolog omkring betydningen af indretning og sociale mediers rolle i vores beslutninger i hjemmet.

Læs mere om podcasten her.

Young House Love has a podcast

7 Young House Love Has A Podcast

For dig der...

... vil høre mere om renovations processen, flytning og salg, og ikke mindst DIY ideer.

Med over 170 episoder, der varer omkring 40 minutter, kommer Sherry og John omkring mange forskellige emner. Undervejs svarer de på spørgsmål fra lytterne, og interviewer folk, de finder inspirerende. På deres blog Young House Love kan du se deres cool projekter.

The RHS Gardening podcast

8 RHS Gardening Podcast

For dig der...

...søger have-trends, tips og tricks til haven

Bag podcasten står "The Royal Horticultural Society", som er UK's førende have velgørenhed.

Hvis over 200 episoder med have-tips lyder fantastisk, er denne podcast noget for dig.