H&M Home indgår sit første designsamarbejde

Det svenske brand var med til at igangsætte trenden omkring designsamarbejder. Nu er turen kommet til boligtilbehøret.

© H&M

Billederne af kollektionen er skudt hjemme hos Adler selv i NYC.

© H&M

Nu sker det.

H&M Home har netop offentliggjort, at de er klar med deres allerførste samarbejde. Tidligere har det ellers været forbeholdt deres garderobeinput at blive tegnet af prominente designere.

Designeren, H&M Home har slået pjalterne sammen med, er ingen ringere end amerikanske Jonathan Adler, der grundlagde sit brand i 1993.

Hans portefølje af design til boligen omfatter blandt andet en række vaser med kropsdele eller ansigter, som fx hans ikoniske ansigtsvase med repetition hele vejen rundt, en krukke med bryster og en beholder med påskriften "Ganja" (betyder hash, red.) samt farvestrålende geometriske mønstre på både glasbrikker og puder.

Så hvis du er til skrabet, stringent design, kommer du ikke til at elske kollektionen.

For med et manifest, der tager direkte afstand fra minimalisme, er der lagt i kakkelovnen til noget af et frisk pust.

”Vi tror på, at farver ikke kan sættes forkert sammen", "Vi mener, at minimalisme er kedeligt" og ”Hvis ikke dine arvinger kæmper om det, så vil vi ikke designe det,” lyder nogle af erklæringerne fra Jonathan Adler.

Men drømmer du om at omgive dig med rebelsk design, der ikke er til at ignorere eller overse, skal du glæde dig til d. 14. november, hvor kollektionen lanceres i H&M på Strøget i København og Field's og på HM.com.

Kollektionen består blandt andet af lakerede æsker og bakker i juvelfarvede, geometriske mønstre, vaser og lysestager med illustrationer af en mand og en kvinde med gulddetaljer og et statement-tæppe i uld.

Smugkig mere af kollektionen i videoen herunder.