HAY løfter sløret for samarbejde med tidens mest hypede designduo

Den belgiske designduo Muller Van Severen og HAY har indgået et samarbejde om både lamper, accessories og nye spiseborde. Få første smugkig her.

HAY x Muller Van Severen
HAY x Muller Van Severen

Muller Van Severen består af Fien Muller and Hannes Van Severen.

© HAY

Lykkepiller i møbelform

Mens verden gik i stå, da coronaen fejede ind over os med lammende effekt, tog HAY og den belgiske designduo Muller Van Severen kampen op og gennem digitale møder blev deres kommende samarbejde født.

Muller Van Severen har designet en kollektion for HAY, som inkluderer møbler, lamper og tilbehør.

Vi har eksklusivt fået lov til at dele de allerførste billeder af kollektionen, som, helt i trit med duoens øvrige arbejde, er farvestrålende med fokus på primærfarver og metalliske overflader.

Glæd dig til lamper, vaser, lysestager og spiseborde i glade farver, som gør indretning til en leg.

HAY x Muller Van Severen
© HAY
HAY x Muller Van Severen
© HAY
HAY x Muller Van Severen
© HAY

Ringer der ikke helt en klokke, når du hører navnet Muller Van Severen?

Én af deres signaturer er brugen af farver. Blå, grøn, rød og en masse krom og metal går ofte igen. Både i deres lampedesign for Valerie Objects, som nok er det, der er mest kendt. Men også i deres bud på et køkken for Reform, hvor rød, grøn, lyseblå, krom og varm beige er sat sammen til et sandt tivoli-madværksted.

Første del af kollektionen for HAY lander i butikkerne 16. august, mens spisebordene er en smule forsinkede og først er i butikkerne i oktober/november.

Priserne er endnu ikke fastlagt, men vi lover at holde dig opdateret, så snart vi ved mere.

PSSST....! Vil du være sikker på at få de bedste designnyheder, når de breaker, så skriv dig op til vores nyhedsbrev, som er spækket med boligreportager, DIYs, designnyheder og inspiration.