Flotte genbrugsfund
© The Village Cph/ Brix Brocante

Her er de 10 instagramprofiler, du skal kende for at gøre ekstra gode vintagekøb

Du behøver ikke trawle utallige loppemarkeder igennem for at gøre et godt vintagekøb. På Instagram boomer det med profiler, der sælger de bedste af slagsen.

20. marts 2018 af Tanja Heman og Mi Skjold Brix

Lad loppefundene komme til dig

Lige så hyggeligt, det kan være at tøffe rundt på et loppemarked på en varm sommerdag, lige så trist kan det også være i regnvejr. I stedet kan du sidde hjemme i sofaen og lade loppefundene komme til dig! Det eneste du behøver er Instagram og MobilePay.

1. @Oldkbh

Hos @oldkbh kan du både finde gamle tyske lamper, møbler i skandinavisk kvalitet og spændende fund fra USA. Der er altså lidt af det hele! 

Du kan både besøge deres hjemmeside oldkbh.dk eller du kan booke en tid i deres showroom i Helsingør. Du vil uden tvivl finde flere smukke genstande, der vil pynte i dit hjem! 

2. @Loppeleverandoeren.dk

Her finder du en hel del flotte vintage gulvtæpper, pynteting og småmøbler. @loppeleverandoeren.dk har samtidig formået at opstille en æstetisk flot instagramprofil, der giver os endnu mere lyst til at købe de smukke vintagefund, de har samlet sammen. Tag selv et kig eller besøg deres webshop loppeleverandoeren.dk.

3. @Brixbrocante

Har du en kærlighed for det franske? Så skal du et smut ind på @brixbrocante eller besøge butikken på Peter Bangs vej på Frederiksberg i København. 

Her finder du et bredt udvalg af barvogne, lamper, krystalglas, mindre møbler, vaser, keramik og meget andet, som altsammen er håndplukket af indehaveren Maria. 

A post shared by Brix Brocante (@brixbrocante) on

A post shared by Brix Brocante (@brixbrocante) on

4. @Vintage_cph

Pigerne fra @vintage_cph har styr på kunst - og helt specifikt; vintagekunst. 

Her finder du de flotteste plakater, som kan bidrage med originalitet i dit hjem og samtidig give din væg nyt liv. Hvis det ikke er nok at se kunsten gennem Instagram, har pigerne åbent hus på Amager. 

A post shared by Vintage_Cph (@vintage_cph) on

A post shared by Vintage_Cph (@vintage_cph) on

5. @Moebelcph

Hos @moebelcph finder du rå vintagemøbler, der kan give dit hjem et lækkert, industrielt look. Se blandt andet skønne klassikere fra Wegner og Arne Jacobsen, samt spændende vintagemøbler som stole, sofaer, kommoder, lamper m.m. 

A post shared by Moebelcph (@moebelcph) on

A post shared by Moebelcph (@moebelcph) on

6. @Igenibrug

Hos @Igenibrug finder du et nøje kurateret udvalg af især keramik, vaser og lamper. 

Det er her, du skal lede, hvis du drømmer om kulørte Murano glasvaser eller en smuk messing- eller glaslampe. I samme ombæring kan du også slå et smut forbi profilen @shades.by.igenibrug, hvor du finder de smukkeste lampeskærme med alverdens mønstre.  

7. @Momentkbh

Hos Patrick finder du et bredt udvalg af gode genbrugsfund til rimelige priser, der alle har det til fælles, at de hæver kitsch-værdien i dit hjem. 

Her finder du farvede glas, muslingevaser, kæmpe leoparder i porcelæn og kuriøse plantepiedestaler. Er du i nærheden kan du også svinge forbi hans butik ved Nørrebros Runddel i København. 

A post shared by Patrick Cholewa (@momentkbh) on

A post shared by Patrick Cholewa (@momentkbh) on

8. @Vintage415_

Vintage 415 har fingeren godt på pulsen med hensyn til, hvad der rører sig indenfor vintage interiør, og er du i tvivl om, hvad det hotteste lige nu er, kan du slå vejen forbi og blive opdateret. 

Profilen er et overflødighedshorn af trends som farvet glas, rattanmøbler, velour og flamboyante lamper. Hos Vintage 415 finder du desuden også et stort udvalg af lampeskærme, der laves på bestilling i Liberty- eller William Morris-stof. 

A post shared by Vintage 415 (@vintage415_) on

A post shared by Vintage 415 (@vintage415_) on

9. @Thevillacph

@Thevillacph sælger kun cremen af cremen indenfor vintagenips og møbler, og feedet i sig selv er en sand fornøjelse! 

Her finder du vintage spejle, det tilfører kant og elegance til din indretning på én og samme tid. Det er også her, du skal lede efter de smukke Murano-glaslamper, franske fletstole og smukke sofa- og sideborde af messing og glas. 

10. @LebenCph

@LebenCph er et sand mekka af rå vintagefund. 

Her finder du de vildeste facadebogstaver, der kan tilføre personlighed til dit hjem. De fås i næsten alle tænkelige størrelser og farver. Desuden sælger Leben Cph også Bauhaus-lamper, der egner sig særligt godt til en industriel indretning, gamle plakater og møbler af metal med den helt rigtige patina.

A post shared by Michael (@lebencph) on

A post shared by Michael (@lebencph) on

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...