11 instagramprofiler, du skal kende for at gøre ekstra gode vintagekøb

Du behøver ikke trawle utallige loppemarkeder igennem for at gøre et godt vintagekøb. På Instagram boomer det med profiler, der sælger de bedste af slagsen.

Flotte genbrugsfund
© Mio Mio / Poème Vintage

Lad loppefundene komme til dig

Lige så hyggeligt det kan være at tøffe rundt på et loppemarked på en varm sommerdag, lige så trist kan det også være i regnvejr. I stedet kan du sidde hjemme i sofaen og lade loppefundene komme til dig! Det eneste du behøver er Instagram og MobilePay.

@miomio_vintage

Ved @miomio_vintage finder du istandsatte møbler i skønne farver, som er malet i sundhedsvenlig maling. Der forhandles blandt andet vitrineskabe, kommoder og karlekammerskabe, der alle er sat i stand for dig, så de kan rykke direkte ind i dit hjem, uden du skal gøre noget ved det selv.

@Loppeleverandoeren.dk

Her finder du flotte vintage gulvtæpper, pynteting og småmøbler. @loppeleverandoeren.dk har samtidig formået at opstille en æstetisk flot instagramprofil, der giver os endnu mere lyst til at købe de smukke vintagefund, de har samlet sammen. Tag selv et kig eller besøg deres webshop loppeleverandoeren.dk.

@Brixbrocante

Har du en kærlighed for det franske? Så skal du et smut ind på @brixbrocante eller besøge butikken på Peter Bangs vej på Frederiksberg i København.

Her finder du et bredt udvalg af barvogne, lamper, krystalglas, mindre møbler, vaser, keramik og meget andet, som altsammen er håndplukket af indehaveren Maria.

@Thevillacph

@Thevillacph sælger kun cremen af cremen indenfor vintagenips og møbler, og feedet i sig selv er en sand fornøjelse!

Her finder du håndlavede lampeskærme, det tilfører kant og elegance til din indretning på én og samme tid. Det er også her, du skal lede efter de smukke Murano-glaslamper, franske fletstole og smukke sofa- og sideborde af messing og glas.

@Poemevintage

Er du til farverigt porcelæn, skal du følge med ved poemevintage. Her kan du fylde vitrineskabet med glas, vaser og skåle i fine former og farver. Deres feed i sig selv er en fryd for øjet med de blege pasteller og giver dig lyst til at gå bananas i nyt porcelæn.

@curated-copenhagen

Pigerne fra @curated-copenhagen har styr på kunst - og helt specifikt; vintagekunst.

Her finder du de flotteste plakater, som kan bidrage med originalitet i dit hjem og samtidig give din væg nyt liv. Hvis det ikke er nok at se kunsten gennem Instagram, har pigerne åbent hus på Amager.

@Igenibrug

Hos @Igenibrug finder du et nøje kurateret udvalg af især keramik, vaser og lamper.

Det er her, du skal lede, hvis du drømmer om kulørte Murano glasvaser eller en smuk messing- eller glaslampe. I samme ombæring kan du også slå et smut forbi profilen @shades.by.igenibrug, hvor du finder de smukkeste lampeskærme med alverdens mønstre.

@lopper_deluxe

Ved lopper_deluxe finder du en blanding af nye sager og gamle vintagefund. Du kan finde alt fra globusser, loungestole i flet, verdenskort og patinerede møbler, og de sender til hele Danmark, hvis du ikke lige er i nærheden af Randers, hvor de har deres show room.

@Momentkbh

Hos Patrick finder du et bredt udvalg af gode genbrugsfund til rimelige priser, der alle har det til fælles, at de hæver kitsch-værdien i dit hjem.

Her finder du farvede glas, muslingevaser, kæmpe leoparder i porcelæn og kuriøse plantepiedestaler. Er du i nærheden kan du også svinge forbi hans butik ved Nørrebros Runddel i København.

@Vintage415_

Vintage 415 har fingeren godt på pulsen med hensyn til, hvad der rører sig indenfor vintage interiør, og er du i tvivl om, hvad det hotteste lige nu er, kan du slå vejen forbi og blive opdateret.

Profilen er et overflødighedshorn af trends som farvet glas, rattanmøbler, velour og flamboyante lamper. Hos Vintage 415 finder du desuden også et stort udvalg af lampeskærme, der laves på bestilling i Liberty- eller William Morris-stof.

@unik_odense

@unik_odense er et sandt mekka af vintagefund, og her finder du lidt godt af alt. Shoppen forhandler en bred vifte af vintage og design, som udgør blandt andet møbler, keramik og tæpper, så du kan slå dig løs og give hjemmet en make-over med et væld af nye, gamle sager.