Her er den nye store blomstertrend, der vokser på Instagram

Unicorn, candyfloss og pastel. Kært barn har mange navne og vi er helt vilde med denne darling!

Pastelfarvede brudeslør
© @stalksandroots

Nu har vi efterhånden set dem tilpas mange gange på Instagram til at kunne kalde det for en tendens.

De pastelfarvede brudeslør bliver mere og mere udbredte på Instagram, hvor store volumniøse buketter er i høj kurs. De blev blandt andet fremvist under møbelmessen i Stockholm sidste uge og Andrea Elisabeth Rudolph brugte adskillige bundter til 10 års jubilæet for sit beauty brand og siden da har en betragtelig håndfuld instagrammere og influencere også fremvist deres buketter.

Buketterne er for en stor dels vedkommende købt i Torvehallerne i København hos blomsterbiksen Stalks and Roots. Men også andre blomsterhandlere har fået øjnene op for deres appel og begynder at sælge dem.

Befinder du dig ikke på københavnske kanter, kan du spørge hos din lokale blomsterbiks om de kan hjælpe dig. Eller du kan kontakte Stalks and Roots, der sender til hele landet.

Pastelfarvede brudeslør fungerer også tørret

Indtil videre har vi set blomsterne brugt i store buketter, men leg med udtrykket. De kan også bruges som pynt over spisebordet til fest eller fødselsdag eller i buketter med andre ligesindede pasteller.

Som det er med så mange andre tendenser, er der også opstået et DIY alternativ til denne.

Nemlig at indfarve hvide brudeslør på egen hånd. Eneste udfordring er, at det kan være svært at få farven til at trænge ordentligt igennem.

Vil du selv prøve kræfter med projektet, skal du bruge en betragtelig del frugtfarve, en smule vand og sørge for at skære et kryds op i stilken, så den virkelig kan suge til sig og håbe på det bedste.

Begynder du ikke at se resultater efter et døgns tid er vores erfaring, at projektet ikke lykkes.

BONUS Blomsterne egner sig fortrinligt til at tørre. Lad dem stå i vand i en uges tid og tøm herefter vasen og lad dem tørre.