retro plakater
© Anitta Behrendt, th. blomster Sosei Studio

Her finder du vintage kunstplakater til rimelige priser

Disse Instagram-profiler har specialiseret sig i retro plakater og vægkunst - og endda til priser, hvor de fleste kan være med!

10. oktober 2019 af Eva Pryds

Er du interesseret i at få original vintage plakatkunst op at hænge derhjemme?

Så kan du måske være heldig at finde det værk, der sætter prikken over i'et i din indretning, via en af de Instagram-profiler, der har specialiseret sig på området.

Retro udstillingsplakater, unikke tryk fra forrige århundrede eller små unikke litografiske værker. Der er en del at vælge i mellem, men ofte kun én af hver, så du skal handle hurtigt, hvis du skal nå at få fingre i de gamle fine plakater.

Curated Copenhagen

Bag shoppen @curated_copenhagen står de to søstre Mille og Rikke, som har sans for at udvælge de helt rigtige vintage udstillingsplakater samt mere unikke værker i form af litografier og andre tryk. Prislejet ligger på omkring 500-2000 kr. 

TIP De selvsamme kvinder har samlet udvalgt plakatkunst til børn og barnlige sjæle på profilen @curated_copenhagen_kids.

Out of Copenhagen

Morten, som står bag profilen @outofcopenhagen, driver også en dertilhørende webshop med originale vintage plakater. Morten går op i service og at videregive hver enkelt plakats unikke historie til køberen. Priserne ligger på omkring 300-1500 kr.

LÆS OGSÅ Topinspirerende billedvægge.

Kleine Kunsthalle

Sara og Sidsel håndplukker værker fra midten af forrige århundrede, som de sælger via profilen @kleine_kunsthalle. Dine køb skal afhentes i Valby eller på Frederiksberg og de fleste værker til væggen ligger på omkring 500 kr. 

Loppelabyrinten

Katrine og Morten sælger blandt andet vintage plakatkunst og mindre kunstværker via deres Instagram-profil @loppelabyrinten. Man kan både købe sit værk med og uden ramme, priserne varierer, men mange værker koster omkring 200-500 kr.

Warrer Art

Albert sælger ud af sin imponerende private samling af fine kunstplakater og mindre værker via profilen @warrer_art. Priserne ligger primært i den lave ende på omkring et par hundrede kroner, enkelte værker op til omkring 1000 kr.

LÆS OGSÅ De fedeste billedrammer til dine plakater

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...