Ikea laver vild lodtrækning om at købe deres fedeste udgåede møbler til original pris

Det betyder, at du fx kan få fat i Stockholm-skabet fra 2017, en safaristol under 500 kr. og meget andet. De fleste møbler bliver lige nu solgt til mange gange deres originalpris på auktioner, så det er en unik chance for at få fingre i en favorit uden at blive flænset.

Fredag d. 26. november laver Ikea landet over lodtrækning om købsretten til de fedeste møbler fra deres portefølje gennem tiden - til original pris vel at mærke!

Få fingre i det vildeste design fra de seneste årtier. Fx Ilse Crawfords tidløse daybed fra 2012, som er steget voldsomt i videresalgspris siden. For kun 2.799 kan den blive din!

Du kan også for under 200 kr. få fingre i den fineste læderlænestol og meget andet til 70'er-priser.

Sofabord i massivt fyrretræ, Säter, designet i 1973, 452 kr. (blev for nyligt solgt til 5.000 svenske kroner på auktion) - deltag i lodtrækningen om købsretten i Odense kl. 17-19.

Mere end 70 vintage Ikea-møbler er med i lodtrækningen, som finder sted i varehusene på fredag over flere runder.

Vil du have muligheden for at købe et af møblerne, skal du i varehuset udfylde en seddel med navn og telefonnummer og smide den i kassen ved det eller de møbler du drømmer. Det skal ske indenfor et fastsat tidsvindue på to timer.

Fx kan du lægge din seddel til første lodtrækningsrunde i alle varehuse mellem 11-13. Kl.13 bliver der trukket lod inden næste runde.

Hver Ikea har forskellige møbler, og du kan finde vare-oversigten for de forskellige byer her:

Spisebordsstol i krom og læder, 'Amiral', designet i 1972, 328 kr. - deltag i lodtrækningen om købsretten i Aarhus kl. 11-13.

Lænestol i læder og træ, 'Natura', designet i 1977, 878 kr. - deltag i lodtrækningen om købsretten i Odense kl. 14-16.

Initiativet er Ikeas sympatiske måde at gøre op med den nykøbs- og overflodskultur, mange beskylder for at være en del af Black Friday.

Ikea har meget passende valgt at kalde initiativet for 'Green Friday'.