Ikeas populære Stockholm 2017-skab får skarp konkurrence

Skabet med det karakteristiske flet har været en darling på Instagram i lang tid. Men det er ikke kun Ikea, der er lykkedes med at forene fransk flet med praktisk opbevaring.

Skab med flet
© HK Living

Du ved, et møbel er populært, hvis du har set det på Instagram flere gange inden for en uge. Og det var i høj grad tilfældet med Ikeas Stockholm 2017-skab i rattan, som så dagens lys i 2017 og i 2018 for alvor blev allemandseje.

© Ikea

3 cool alternativer til Ikeas skab

Men hvis du hører til dem, der er vilde med tendensen, men længes efter noget lidt anderledes og knap så udbredt, så er du kommet til rette sted.

For der findes heldigvis mange mærker, der også har inkorporeret flet af rattan i deres skabe.

Rattan skab
© Nordal

Ét af de brands, du kan skele til, hvis du ønsker et lidt andet udtryk på dit fletskab, er Nordal.

Som en del af deres SS19-kollektion lancerer de dette fine skab, som også har en lille skuffe og generelt et lidt mørkere udtryk end Ikeas.

Skab fra Nordal b 100 x h 160 x d 50 cm, 7.395 kr. - kan forudbestilles her

Skab med flet
© HK Living

Også det hollandske mærke HK Living, der endnu ikke er så udbredt i Danmark, men dog til at få fat på, har lavet flere versioner af skabe med fletlåger. Blandt andet dette simple, grå skab med skydedøre og messinggreb.

Skab, HK Living, b 95 x d 40 x h 140 cm, ca. 6.500 kr. - kan købes her

Skab med flet
© Jotex

Det svenske brand Jotex har også flet i sortimentet i form af dette elegante skab i indfarvet mangotræ a la mahogni med messingstel, -kant og -greb.

Skab, 'Louisiana', h 120 x b 90 x d 45 cm, 5.999 kr. - kan købes her