Ilse Crawford designer IKEA-køkkenkollektion, der giver akut lyst til mere åben opbevaring

Hører du til flertallet, der opbevarer gryder og pander bag fronter i køkkenet er vi helt med på hvorfor. Men Ikeas nyeste samarbjde med Ilse Crawford kan måske få dig og andre på nye tanker?

Ilse Crawford Ikea gryder pander
© Ikea

Antænder dine gryder og pander en gnist af glæde i ægte Kondo-stil, når du finder dem frem fra skuffen?

Eller er det mest af alt et redskab i køkkenet, du ikke rigtig forholder dig til, før end stegepanden skal udskiftes med en ny med intakt belægning?

Hvis du drømmer om at høre til i førstnævnte kategori, kan du komme til det for en god pris nu, hvor Ilse Crawford har kastet sit kreative blik på køkken-kategorien i sit seneste samarbejde med Ikea.

Kollektionen 'Finmat' består af 4 potter og pander i Crawfords stilsikre skandi-stil.

Ilse Crawford Ikea gryder pander
© Ikea

Mest bemærkelsesværdige feature ved kollektionen er det smukke ydre af kobber, der øjeblikkeligt giver et strejf af luksus til køkkenet, de flytter ind i.

Kobbergryder og -pander er elsket for at være mere varmeledende end fx støbejerns- eller aluminiumsgryder, hvilket gør dem til en eftertragtet tilføjelse til køkkenet.

Kobberet gør nemlig at det er nemmere at regulere temperaturen, da kobbergryder hurtigere bliver varme, men også hurtigere køler ned.

Samme egenskab har 'Finmat' fra Ikea, som udover kobber også består af rustfrit stål, der gør dem både anvendelige og flotte - lige til at servere direkte i.

Ilse Crawford Ikea gryder pander
© Ikea
Ilse Crawford Ikea gryder pander
© Ikea
Ilse Crawford Ikea gryder pander
© Ikea

Prisen starter ved 349 kr. for en kasserolle op til 549 kr. for en gryde. Alle dele kommer med låg. Find kollektionen her.