Italiensk modehus designer køkkenudstyr for Smeg

Dolce & Gabbana + Smeg = WOW!

Dolce & Gabbana designer køkkenudstyr for Smeg
© Dolce & Gabbana

Smeg x Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana er for de fleste formentlig forbundet med en vis portion temperament og italiensk passion, som kommer til udtryk i et lettere flamboyant farvevalg og mønstre, når kreationerne sendes ned ad catwalken.

Så hvordan mon resultatet bliver, når man sætter det italienske modehus til at designe hårde hvidevarer for en af de mest velkendte producenter på verdensplan; Smeg?

Det bliver sådan cirka, hvad du sikkert ville forvente af en russisk babushka-dukkes dekoration eller et mexicansk sugar skull: store farverige blomster på en lige så farvestrålende baggrund.

Mønstrene er inspireret af Sicilien og kollektionen har fået navnet ’Sicily is my love’.

Den består blandt andet af både brødristere, espressomaskine, elkedel og bagemaskine. Det hele blev allerede præsenteret på designmessen i Milano i sommeren 2017, men det er først nu, produkterne er blevet sat til salg.

Bagemaskinen fra samarbejdet - her til release tilbage i 2017.

Juicepresser.

Dobbelt brødrister.

Alle delene har samme udtryk inspireret af siciliansk natur.

Drømmer du om at få fingrene i det farverige udstyr skal du være villig til at hoste op. Prisen starter ved ca. 6.000 kr. og de sælges pt ikke online eller i Danmark, men derimod i London, som det nærmeste sted.