Kähler er klar med en helt ny tilføjelse til din billedvæg

Giv din billedvæg et pift med Kählers kommende tilføjelse til sortimentet.

Kähler Relief
© Kähler

Billedvæggene har længe været i ekstrem høj kurs i indretningen og det seneste år er vi begyndt at se flere og flere bud på alternative dekorationer, du kan flette ind i din samling af indrammede lækkerier for at opnå et mere personligt og dynamisk udtryk i din billedvæg.

Vi har blandt andet set rispapirlamper brugt som vægpynt, spejle indgå i billedvæggen og hjemme hos Kamilla Byriel er masker og træsnit blandet med klassisk kunst.

Måske præcis i anledning af billedvæggenes voldsomme popularitet lancerer Kähler fire smukke relieffer i keramik skabt af kunstner Mathias Malling Mortensen til en pris, hvor de fleste kan være med.

"Det bliver sjovt at se mine ting i butikkerne og ude i hjem, jeg ellers ikke ville have adgang til,” siger Mathias Malling Mortensen i pressemeddelelsen om de nye værker, der lander i september og kommer til at koste under 1.000 kr. stykket - i modsætning til Mathias Malling Mortensens papirværker, hvor prisniveauet er langt højere.

Kähler Relief
© Kähler

Fra papir til ler

Indtil nu har Mathias' værker begrænset sig til papir og lærred, hvor han har skabt sig et genkendeligt udtryk af udskåret papir, som du garanteret allerede har set.

Hans første udstilling var karakteriseret ved en markant, smuk koboltblå, som har fået lov at gentage sig i hans arbejde for Kähler, hvor leret er hvidglaseret og selve relieffet, der er monteret på en hvid flade er tegnet op med den blå farve, som understreger 3D-effekten i værket.

Kähler Relief
© Kähler

PÅ BILLEDET Relief, 'krone' og 'stilk' 28 x 43 cm, 899,95 kr. samt ét af Mathias Malling Mortensens papirklip i ramme til venstre.

Kähler Relief
© Kähler

PÅ BILLEDET Relief, 'krone' og 'blomst' 28 x 43 cm, 899,95 kr.

De fire værker er inspireret af naturen og i særdeleshed blomster med navne som 'krone' og 'stilk'. Det mest abstrakte værk er 'krone', hvor motivet ikke er nær så genkendeligt, som på de tre øvrige.

Brug reliefferne, der har format som et A4-ark, alene, sammen eller i din billedvæg.