Kähler lancerer helt nyt stel for første gang i mange år - med smæk på farverne

Vi må ikke glemme at fejre, at vi befinder os på den anden side af corona. Det minder Kähler os om med lanceringen af det helt nye stel Colore.

Nyt Kähler stel Colore
© Kähler

Fester, gæster, uhøjtidelige langbordsmiddage og “family style”-serveringer, hvor maden deles fra fad, var altsammen absolut no go i de perioder, hvor coronaen havde sit hårdeste greb i os.

Den tid er heldigvis forbi (tør vi efterhånden godt tro på). Også hos Kähler, som meget kærkomment lancerer et helt nyt stel med navnet 'Colore', der har et stort fad som centerpiece for nyheden.

I modsætning til resten af stellet, er fadet nemlig skabt til delemad og skal styrke en følelse af samhørighed og fællesskab.

Nyt Kähler stel Colore

Colore-stellet er håndmalet stentøj og keramik, som fås i fire forskellige farver - Apple Rose, Berry Blue, Saffron Yellow og Sage Green.

© Kähler

Hyldest til håndværket og mennesket bag

Stellet er skabt som en hyldest til håndværket og tiden det kræver at skabe både maden og keramikken. Det ses blandt andet ved en helt særlig dekoration af det store serveringsfad, som både er et diskret nik til historien og hænderne, der har skabt det.

Som det store fad tømmes, kommer der nemlig en indvendig spiral afsluttet af en prik i midten til syne. Tidligere fungerede prikken som pottemagerens signatur skabt med kohornteknik. I dag udføres dekorationen med pipette, men symbolikken er den samme; hvert fad er unikt og skabt af et sæt hænder.

Det samme ses på de andre dele af Colore-stellets håndmalede kanter, som med små variationer i tykkelsen på penselstrøgene indikerer, at der står et menneske bag.

'Colore' er en hyldest til det langsomme, nærværet og det rustikke, menneskeskabte, som giver hverdagen autenticitet og nerve i en tid med lidt for meget skærm og lidt for højt tempo.

At det tilmed tilfører farve og højt humør til dit madværksted er endnu en bonus.

Colore-stellet består af tallerkener, skål, krus og et fad og lander i butikkerne i midten af maj måned. Priser fra 169,95 - 599,95 kr.

Nyt Kähler stel Colore
© Kähler
Nyt Kähler stel Colore
© Kähler
Nyt Kähler stel Colore
© Kähler