Louvre og Air Bnb går sammen om at udlodde den vildeste overnatning i Paris

Visse ting kan ikke købes for penge, og det er denne præmie, der vil være en historie til børnebørnene værdig, et godt eksempel på.

© Julian Abrams

I anledning af 30-året for glaspyramiden på Louvre udlodder museet i samarbejde med Air BnB en overnatning... på museet!

Jeps, du læste rigtigt!

Når dagens besøgende er gennet ud, kan vinderen sammen med en gæst se frem til at overnatte i et til lejligheden konstrueret soveværelse under den ikoniske glaspyramide.

Soveværelset er udformet som en miniature version af 30 års jubilaren og giver frit udsyn til nattehimlen og det smukke museum.

© Julian Abrams
© Julian Abrams

I Obamas, Beyonces og Napoleons fodspor

Præmien inkluderer desuden en privat rundvisning efter mørkets frembrud – noget, der ellers kun er überkendisser og pseudoroyale som Obama og Beyonce forundt.

Efter solen er gået ned over byernes by og touren i museets fornemme haller er ovre, vil parret, der vinder, kunne sætte sig tilrette med Mona Lisa som tredje hjul og nyde en renæssanceinspireret aperitif til tonerne af franske vinyler på pladespilleren, inden den står på middag i en pop-up spisestue med Venus fra Milo som værtinde.

© Julian Abrams

Og inden, du lægger dig til rette under glastaget, kan du læne dig tilbage i Napoleon III's overdådige lejlighed til tonerne af en akustisk intimkoncert.

© Julian Abrams

Andre alternative muligheder på Louvre

En hidtil uset mulighed, som det måske kan undre, Louvre er gået med til.

”Vi ved, at mange mennesker vil elske muligheden for at vandre alene gennem Louvre om natten, og vi vil gøre dette til en magisk og uforglemmelig oplevelse. Med Airbnb’s partnerskab håber vi at opmuntre flere mennesker til at opdage, hvor tilgængelig og inspirerende kunst kan være,” siger Anne-Laure

Béatrix, vicegeneraldirektør for Musée du Louvre.

Er du ikke så heldig at løbe med præmien, kan du stadig opleve Louvre på en alternativ måde.

Det fremgår af pressemeddelelsen om konkurrencen, hvor der står, at det fra maj og frem til årets slutning vil være muligt at reservere ekstraordinære oplevelser på museet gennem Air Bnb.

Præcis hvad vil blive afsløret over de kommende uger.

Deltag i konkurrencen og læs mere om vilkårene her. Sidste frist er 12. april.